Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femei de succes, intr-o lume a barbatilor

de Ilinca Dobrescu 24 Ian. 2014 3107
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se spune ca lumea aceasta este a barbatilor. Femeile sunt pe loc secund insa nu demonstreaza acest lucru foarte des. Din ce in ce mai des, femeile ne arata ca pot mai mult decat am fi gata sa percepem. Poate ca este prejudecata, poate ca din obisnuinta, cand ne gandim la un om de afaceri de succes ne imaginam un barbat, si nu o femeie.

Iata, colectate de Manager.ro, cateva citate inspirationale din partea a cateva dintre cele mai de succes femei de afaceri din lume:

Gwyneth Paltrow: "Tot ce am facut a fost cladit in jurul notiunii de ORGANIC si de aceea compania mea este un nume puternic". Gwyneth este castigatoarea Premiului Oscar si fondatoarea brandului GOOP, totul despre organic, stil de viata sanatos, cultura si fitness.

Queen Latifah: "Mama m-a crescut ca sa devin o regina. O regina. Regina Latifah". Iata o femeie de succes care a investit intr-un magazin de delicatese din New Jersey si intr-un shop de casete video. Si-a infiintat si o casa de productie muzicala si a declarat ca nu trebuie sa se restranga la un singur domeniu. Poate investi in orice domeniu.

Ellen DeGeneres: "Fac ceea ce fac deoarece imi plac animalele... Sunt mai sanatoasa, mai fericita". Ellen a anuntat in anul 2011 initierea unui parteneriat cu Halo, un magazin de mancare pentru animale. Halo si Ellen vor dezvolta produse alimentare vegetariene pentru caini.

Surse media afirma ca Ellen doreste sa deschida un restaurant in Fernando Valley.

Tori Spelling: "Viata mea este afacerea mea si afacerea mea este viata mea". Iata femeia de afaceri care detine o linie vestimentara pentru copii, o colectie de carti, bijuterii, mobilier si o companie de organizare a evenimentelor. Nu e rau deloc pentru 24 de ore pe zi? Toti le avem, nu toti le folosim!

Jessica Alba: "Visul nostru este sa redefinim ideea brandului de familie". Vedeta a inceput o afacere cu brandul The Honest Company, specializata in productia de produse non-toxice pentru copii.

Iata doar cateva exemple de succes din mediul de afaceri. Suntem femei de afaceri si ne vom bucura de succes atat timp cand ne vom da toata silinta sa ne demonstram ca putem sa dam lovitura oricand ne propunem acest obiectiv.

2014 sa fie un an bogat!

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri de succfemei de afacerifemei afaceriafaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]