Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de vipere pentru venin - Secrete in cresterea viperelor

de Ideideafaceri.ro 19 Nov. 2011 15082
4.35 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma de vipere a cunoscut o crestere foarte mare in randul investitorilor straini si mai nou si a investitorilor din Romania. Ne orientam catre idei noi de afaceri, catre idei de afaceri care sa nu cunoasca un nivel atat de ridicat al competitie si speram sa le transformam in afaceri profitabile.

Ferma de vipere pentru venin si cateva ponturi pentru cei care doresc sa inceapa o astfel de afacere:

1. Ferma de vipere poate functiona in mod corect si fara o crescatorie de soareci care sa fie anexata crescatoriei de vipere. Multi sunt cei care apeleaza la mancarea congelata pentru a asigura hrana viperelor din cadrul crescatoriei lor si descopera cu succes ca pot renunta la cheltuielile presupuse de construirea si mentinerea unei crescatorii de soareci.

2. Unii antreprenori detinatori de ferma de vipere apeleaza la utilizarea de pietre incalzite pentru a regla temperatura viperelor din cadrul crescatoriei. Putini cunosc pericolul din spatele acestei tehnici: viperele pot suferi arsuri serioase, asa ca evitati utilizarea lor si apelati la alte metode viabile: lampi incandescente.

3. Podeaua custii trebuie mentinuta la orice moment al zilei curata. Folositi prosoape de hartie cara sa nu contina culori, cerneala sau vopsea. Puteti utiliza si gazon artificial, insa acesta este mai greu de curatat.

4. Ferma de vipere nu necesita investitii atat de importante pe cat se crede. Decorul custii trebuie sa fie unul simplu. Veti avea nevoie de substrat, de o cusca in care sa se ascunda viperele, de un vas cu apa care nu poate fi varsat si cateva elemente de decor pe care viperele se pot agata.

5. Viperele care refuza mancarea reprezinta una dintre cele mai mari probleme si dificultati pentru cei care doresc propria lor ferma de vipere. Cresterea viperelor nu trebuie sa fie un proiect dificil, ci unul simplu de deprins, asa ca recurgeti la metode inteligente prin care sa va atrageti viperele catre hrana: hrana poate fi prinsa intr-o pensa herpetologica si leganata in fata viperelor sau asezata pe coada lor. Veti descoperi cum instinctul viperelor se trezeste si isi vor invenina prada cu viteza uluitoare. Odata ce vor da de gustul prazii se poate sa aveti succes si viperele sa isi consume hrana.

6. Multi antreprenori din domeniul reprezentat de cresterea viperelor se mai lovesc de o problema. Multe vipere refuza hrana congelata. Ferma de vipere trebuie sa mearga pe profit si dvs trebuie sa mentineti nivelul cheltuielilor la un nivel scazut. Decongelati soriceii si lasati-i sa stea intr-un vas cu apa calduta pana cand ajung la temperatura potrivita ce cea a camerei. Apoi lansati-i in cadrul custii viperelor cu ajutorul unei pense herpetologice si, la nevoie, folositi-va de sfatul nr. 5.

Cititi mai multe detalii si toate informatiile necesare pentru a infiinta o ferma de vipere .


Tags: ferma de viperecresterea viperelorferma de vipere pentru venin

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.35 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Ferma de vipere - Nivelul optim al temperaturii pentru cresterea viperelor in mod corect!

de Ideideafaceri.ro
28 Iun 2012
In cadrul unei ferme de vipere este mai mult decat necesar sa puneti la punct un sistem de termostatare cat mai eficient si mai viabil, pe care sa...

Ferma de vipere - Recoltarea, prelucrarea si pastrarea veninului

de Ideideafaceri.ro
01 Iun 2012
Ferma de vipere capata din ce in ce mai mare amploare in randul romanilor cu spirit de antreprenor. Profiturile sunt unele extrem de consistente si...

Ferma de vipere - Sfaturi pentru ingrijirea viperelor!

de Ideideafaceri.ro
27 Apr 2012
Ferma de vipere reprezinta una dintre cele mai profitabile si atractive afaceri pentru romanii care cunosc nivelul cererii pentru venin de calitate...

Cresterea viperelor pentru venin - Crescatoria de soareci

de Ideideafaceri.ro
22 Nov 2011
Cresterea viperelor pentru venin se dovedeste o activitate din ce in ce mai cautata de romanii care se incumeta sa investeasca bani in ea....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]