Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firma de catering, o afacere culinara de succes

de Alexandra Popescu 14 Apr. 2014 4220
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Restaurantele, fast-food-urile, orice locatie care serveste mancare este una dintre cele mai cautate. Oamenii muncesc mult in zilele noastre, mananca in fuga sau, poate, deloc, iar dimineata nu toti au timp sa isi ia de acasa pachetelul. Pentru asta exista firmele de catering, care servesc mancare buna si calda rapid si la un pret bun.

Chiar daca cei mai multi prefera o shaworma sau un meniu de la McDonald’s, oricat de bune ar fi ele, fast-food-ul nu este sanatos si ingrasa. Ba chiar mai mult, pretul este unul ridicat si nu include tot ce ar include un meniu de la o firma de catering. 
 
De aici poti porni o astfel de afacere, o firma de catering. Daca stii sa gatesti, iar mancarurile tale sunt printre cele mai apreciate, inainte de a ajunge la Masterchef iti poti deschide tu propria afacere. Mai ai nevoie de 2-3 prieteni care sa te ajute, pentru ca singur nu le poti face pe toate, si poti porni o afacere de succes. Prietenii tai ar fi bine sa le aiba si ei cu ale bucatariei, ca altfel te-ar putea incurca. 
 
Pentru o astfel de afacere ai nevoie, in primul de rand, de o locatie amenajata corespunzator, unde sa poti gati si sa te poti desfasura. Locatia o poti inchiria, daca dispui de un buget bunicel, sau o poti amenaja la una dintre locuintele voastre, asta daca aveti o casa, nu un apartament. Vei avea nevoie de toate ustensilele necesare unei bucatarii, de la oale la razatoare. Totul trebuie asigurat. Mai apoi trebuie achizitionata materia prima pentru gatit si ii poti da drumul. 
 
Recomandat ar fi ca la inceput sa pornesti printr-o promovare masiva. Fa-ti un blog cu serviciile oferite, preturile, promotiile sau chiar surprizele pe care le oferi. Apelezi la un specialist, daca nu cumva cunosti pe cineva, si iti faci site-ul. Incepi o promovare masiva prin pliante si pe facebook ca oamenii sa stie cine sunteti. 
 
La inceput nu trebuie sa faceti prea multa mancare pentru ca ati putea face risipa din cauza ca nu sunteti atat de cunoscuti. Este bine sa cercetezi piata sa vezi ce ofera alte firme de catering si cum isi atrag clientii. Toate acele informatii le poti transorma intr-o idee genial care sa iti faca afacerea sa aiba succes.
 
Preturile, pentru inceput, trebuie sa fie mici, sa aveti meniuri ale zilei avantajoase care sa atraga clientul, atat prin pret, cat si prin bucatele oferite. Poti face oferte cu 2+1 gratis. Orice stii cail atrage pe omin general. 
 
Daca ai inceput sa ai cativa clienti fideli, vei vedea ca, in curand, numarul lor va creste, clientul fiind cea mai buna reclama. Costurile nu vor fi prea mici la inceput pentru ca sunt o multime de lucruri de cumparat, insa, pe parcurs, vei incepe sa iti scoti investitia. Mai ales daca serviciile pe care le oferi sunt de calitate si serioase, vei avea succes clar.

Mai multe detalii despre Firma de catering
 


Tags: afacereafacere de succescateringfirma de catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Amendamentul a intrat in vigoare. Barurile sunt obligate sa ofere gratuit apa potabila

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Restaurantele, barurile, cantinele si firmele de catering vor fi obligate, prin lege, sa le ofere apa potabila clientilor care vor cere acest lucru....

Pepco raporteaza un declin al vanzarilor semestriale

de Bianca Tila
11 Apr 2024
Pepco a atras atentia ca mediul comercial in Europa ramane dificil. De asemenea, compania a raportat un declin de 2,5% al vanzarilor semestriale la...

BNR: Activele financiare ale administratiilor publice au crescut

de Bianca Tila
10 Apr 2024
Activele financiare ale sectorului institutional Administratii publice au inregistrat cresteri in ultimul trimestru al anului trecut cu 2,8 puncte...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]