Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Forbes Heroes Editia I. Eroii nu se nasc, se educa

de Ideideafaceri 12 Iun. 2014 2936
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

20 de eroi adevarati, nu televizati, 250 de participanti, 180 de postari live pe Instagram sub #ForbesHeroes. Bucuresti, 10.06.2014 - Forbes Romania a organizat in data de 7 iunie prima editie a evenimentului Forbes Heroes.

Peste 250 de antreprenori, manageri ai companiilor care activeaza pe piata locala, studenti, bloggeri si jurnalisti au participat sambata la evenimentul Forbes Heroes, organizat de Forbes Romania ca o solutie pentru grava criza de adevarate modele in care se afla societatea romaneasca.

Evenimentul a avut un puternic impact in social media, avand peste 180 de aparitii sub #ForbesHeroes pe Instagram si sute de mentionari pe Facebook, Twitter sau Foursquare.

Invitatii speciali ai evenimentului au fost cel mai mare alpinist roman, Horia Colibasanu, si cel mai respectat arhitect roman, Dorin Stefan. Recent intors din expeditia de pe Everest, Horia Colibsanu a dat detalii in exclusivitate despre aceasta experienta si le-a impartasit participantilor lectiile invatate in expeditiile sale. Printr-un Skype call direct de la Bienala de Arhitectura de la Venetia, arhitectul Dorin Stefan a vorbit despre depasirea limitelor din domeniul arhitectural.



Primul panel, “Be brave and challenge everything!”, a fost deschis de Uca Marinescu, cea mai cunoscuta femeie explorator din Romania, care a vorbit despre lectiile invatate in expeditiile sale. Bogdan Iordache (co-fondator TechHub) a povestit cum a luat nastere TechHub si cum hub-ul sau a reformat mediul antreprenorial din Romania. Bogdan Georgescu, (fondatorul Bookster) a vorbit despre provocarea de a renunta la corporatie si de a fonda un business inovator, apoi Traian Bruma (co-fondatorul Universitatii Alternative) a povestit despre provocarea de a fonda propria universitate, atunci cand sistemul educational nu mai putea fi reformat. Despina Andrei (Communication and fundraising manager, Unicef  Romania) a impartasit lectiile invatate din experienta sa, urmata de Leslie Hawke (fondatoarea Ovidiu Ro.) care a explicat de ce a ales sa sustina sistemul din Romania si ce lectii a invatat din aceasta experienta.

In urmatoarea sectiune, “Practice & get better!”, Ionut Budisteanu (inventatorul masinii care se conduce singura), Cezar Munteanu (chef-ul diplomatilor) si Cristi Badea (fondatorul MavenHut) au vorbit  despre perseverenta si despre pasii facuti pentru a deveni performanti in domeniile lor de activitate.

Mirela Retegan (fondatorul Zurli) si Ilinca Stihii au vorbit in cadrul panelului “Design, imagine and create!” despre curajul de a transforma imaginatia in realitate. In cadrul aceleiasi sesiuni, Adrian Botan (Creative Partner, McCann) si Mihai Gongu (Creative Director, GMP Group) au vorbit despre conceptul din spatele campaniilor publicitare si despre secretul din spatele creativitatii.

Invitatii din ultimul panel, intitulat “Step up and take the lead!”, au explicat care sunt calitatile care deosebesc liderii de oamenii obisnuiti. Mihai Constantinescu (fondatorul festivalului international George Enescu) a vorbit despre inceputurile festivalului in Romania, iar Raed Arafat (fondatorul SMURD) a povestit despre provocarile din spatele SMURD. Serban Radu (co-fondatorul Carturesti) a vorbit despre conceptul brandului sau, in timp ce Mihai Marcu (fondatorul MedLife) le-a impartasit participantilor lectiile invatate din experienta sa de business.

Evenimentul Forbes Heroes a fost organizat in parteneriat cu Colliers International si Unilever.

Partenerii media ai evenimentului au fost: Cocor, Manager.ro, Mall Promenada, Femei in Afaceri, CCIFER, Academia de Studii Economice Bucuresti, Young Leaders Club, Akcees, Educativa, VIP Romania, Business Club, Econosofia, Leadership Development, International Affairs, AIESEC, ASPSE, ASUB, www.intreprinzatorturism.ro, www.ruralantreprenor.ro, www.ruralmanager.ro, www.fntm.ro, IQads, Radio ZU, Radio Magic FM, Radio Rock FM, www.cariereonline.ro.



Tags: forbes romaniaevenimente forbes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]