Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri din industria divortului

de Victor Oancea 08 Iul. 2011 3871
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Divorturile sunt de cele mai multe ori neplacute pentru foarte multe persoane implicate in aceasta problema. Sunt partenerii, copii, familiile samd care sufera de cele mai multe ori de pe urma unui divort. Pe de alta parte, exista si divorturi fericite, situatii in care partenerii rasufla usurati si isi iau adio cu zambetul pe buze de la o casnicie sufocanta sau neatragatoare.

Intr-adevar, exista un trend de cativa ani, care ne arata parteneri care isi iau divortul ca atare si aleg sa isi sarbatoreasca momentul alaturi de rude, prieteni, colegi de munca samd. Sunt persoane care fac fata situatie in acest fel unic si el trebuie respectat. Altii plang, altii rad, unii dau in judecata, altii nu dau drumul unei relatii care nu mai functioneaza cum trebuie.

Industria divorturilor cu sau fara petrecerile de rigoare functioneaza destul de bine. Avem idei de afaceri dintre cele mai variate, incluzand:consiliere, consultanti juridici, psihologi, mentori, coach –i, graficieni, firme de catering, firme de organizare de evenimente samd.

La noi, aceste tendinte de a ne sarbatori divorturile inca nu au prins interes, insa viitorul lasa multe surprize nedescoperite pentru moment.

O celebrare de divort din afara include organizarea unui eveniment care de multe ori este la fel de complex si elaborat ca cel al nuntii. Se inchiriaza o locatie incapatoare, se trimit invitatii la petrecerea de divort, se angajeaza firme de catering, se comanda torturi care ii arata pe cei doi parteneri fericiti ca scapa dintr-o relatie proasta samd.

Ideile sunt numeroase si afacerile care se creeaza pe baza acestor situatii sunt foarte profitabile, intrucat sunt servicii si produse scumpe uneori.

Important de retinut este faptul ca orice afacere se cladeste pe baza unei nevoi, pe baza solutionarii unei probleme. In acest sens, modul in care reactioneaza doi parteneri in situatia unui divort trebuie gandit prin aceeasi prisma. In functie de atitudinea lor se pot preta anumite servicii care sa ii ajute sa treaca printr-o perioada importanta din viata lor.




Tags: idei de afaceriafacereindustria divorturilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]