Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile: Cum sa iti deschizi un magazin de papetarie?

de Ilinca Dobrescu 28 Iul. 2017 19268
3.89 din 51 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca se intampla sa cautam idei de afaceri care tot mai functioneaza cu toate panzele sus si pe timp de criza, atunci am face bine sa privim si catre ideea de a infiinta un magazin de papetarie. Produsele de papetarie inca ne mai fascineaza si cand detinem un buget redus si acest lucru poate reprezenta sanse de succes pentru o astfel de afacere, mai ales daca recunoastem faptul ca majoritatea produselor de papetarie reprezinta necesitati si nu dorinte.

Iata si cum reusim sa ne demaram o afacere cu un magazin de papetarie, cat mai rapid si simplu:

1. Proiectam un plan de afaceri care sa ordoneze toate detaliile referitoare la aceasta afacere. Tineti cont de faptul ca veti avea nevoie de un capital banesc destul de serios, de cel putin 30.000 de euro si de eforturi destul de complexe, totul pentru demararea si sustinerea cu succes a acestui business.

2. Gasim o locatie avantajoasa. Luati in considerare faptul ca este nevoie de o locatie destul de tranzitata de numeroase persoane. Asa ca nu faceti rabat de la calitatea locatiei identificate, mai ales cand stiti faptul ca acesta este unul dintre elementele decisice pentru succesul acestei afaceri.

3. Infiintati un SRL si obtineti toate autorizatiile necesare pentru a va conduce activitatea in completa legalitate. Exista destul de multe demersuri de efectuat si, uneori, cand timpul ne preseaza si cand avem alte sarcini de indeplinit, cea mai buna solutie poate fi cea de a coopta un specialist care sa se ocupe de aceste necesitati.

4. Identificati furnizorii de care aveti nevoie, furnizori seriosi, cu reputatie solida, cu referinte din partea mai multor specialisti si antreprenori, furnizori care sa impune un pret corect pentru produsele de calitate pe care le ofera. De asemenea, este o decizie inspirata sa nu va bazati pe un singur furnizor. De multe ori se intampla ca unul dintre furnizori sa nu poata onora o comanda si atunci sa apelati la celalalt.

5. Cooptati personalul de care aveti nevoie pentru: transportul produselor de papetarie, vanzarea produselor in cadrul magazinului, programator, web designer, marketer, specialist HR, contabil, avocat, consultant financiar si nu numai.

6. Asigurati-va ca detineti o prezenta online indeajuns de solida pentru a va coopta clientii de care aveti nevoie. Aveti nevoie de un website si de o pagina de Facebook care sa lucreze impreuna.

Mult succes!


Tags: magazin papetarieafaceri idei de afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.89 din 5 - 51 voturi.

Articole conexe

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei
01 Ian 2020
Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Cresterea albinelor - o afacere de viitor

de Florin Amariei
23 Aug 2018
Cresterea albinelor este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii. Iubitorii de stuparit, sunt oameni de toate varstele si profesiile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]