Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Site de recrutare si plasare de profesori de muzica!

de Victor Oancea 01 Nov. 2013 3159
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca exista vreun lucru la care tinem extrem de mult pe lume, atunci sigur este vorba despre copiii nostri. Ii iubim mai mult decat ne iubim pe noi si vrem ca ei sa aiba un viitor stralucit in fata ochilor lor.

In acest sens, suntem dispusi sa sacrificam vacanta in Grecia pentru ca ei sa aiba meditatii pe tot parcursul vacantei de vara. Vor avea mult mai multe sanse sa ajunga in scolile prestigioase pe care noi poate ca nu am avut sansa sa le urmam.

Printre multele abilitati si competente cu care am dori ca odraslele noastre sa fie inzestrate se numara si stapanirea unui instrument muzical. Poate sa fie pianul sau vioara, violoncelul sau chitara, flautul sau contrabasul. Poate ca am putea sa asiguram copiilor nostri chiar doua sau mai multe lectii de muzica pe saptamana. Cu siguranta nu este prea obositor si nici timp pierdut in van.

Unde ne gasim profesorii de muzica? Cei mai buni profesori de muzica pot fi gasiti pe internet, in mediul online sau pe baza recomandarilor din partea prietenilor si rudelor noastre.

O afacere pe care v-o propunem astazi este site-ul de recrutare si plasare de profesori de muzica. Site-ul ar deveni platforma de intermediere intre profesori si studientii doritori/parintii studentilor.

Care ar fi capitalul banesc necesar pentru a pune o astfel de idee de afacere in practica? O astfel de afacere poate deveni realitate cu ajutorul unui capital financiar de doar 5000 - 7000 de euro. Totul se desfasoara in mediul online si astfel, afacerea poate fi administrata chiar la domiciliul personal.

Aspecte pe care sa va concentrati pentru ca afacerea sa mearga cat mai bine:

1. Increderea pe care o veti consolida intre companie si clienti este esentiala. Asa ca trebuie sa aveti un website bine pus la punct si in cadrul caruia sa oferiti o descriere completa a profesorilor pe care ii reprezentati.

2. Un sistem de plata/comisionare bine pus la punct. Stabiliti cum se vor efectua platile si cum veti putea sa va consolidati nivelul de profitabilitate pe baza incasarilor. Veti taxa profesorii care se inscriu in site sau va veti baza pe contracte de publicitate?

O idee buna este sa practicati un tarif moderat aplicabil tuturor profesorilor care doresc sa beneficieze de vizibilitate in cadrul platformei dvs.

3. Promovare si iar promovare. Fara marketing nu aveti cum sa dati lovitura in acest domeniu. Este vital sa va asigurati vizibilitate in cadrul motoarelor de cautare, pe pagini de Facebook, Pinterest si nu numai. Nu uitati ca nu doar din online veti obtine clienti, ci si din mediul offline.

Impartiti flyere si brosuri in scolile si gradinitele cu care colaborati si asteptati-va la clienti cu cerinte inalte!

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: freegreatpicture.com



Tags: afaceri profitabileafacere profitabilacele mai profitabile afaceri 2013afaceri muzica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Avantaje si dezavantaje pentru 3 idei de afaceri profitabile

de Florin Amariei
09 Iul 2019
Am observat in ultima vreme un apetit crescut al cititorilor nostri pentru idei de afaceri profitabile, asadar ne-am hotarat sa va prezentam avantaje...

4 idei de afaceri profitabile in mediul rural

de Florin Amariei
19 Nov 2019
Gasesti mai jos 4 idei de afaceri profitabile in mediul rural si pe care le poti dezvolta folosind fonduri europene. In primul rand, retinem ca...

5 tipuri de trandafiri de gradina cu care poti face afaceri profitabile

de Teo Manole
13 Mai 2016
In categoria trandafirilor vechi europeni de gradina, incadram cinci clase de trandafiri: Gallica, Damask, Alba, Centifolia si Moss. 1....

Cresterea alunilor, o afacere profitabila cu investitie medie

de Idei de afaceri
04 Apr 2016
Din ce in ce mai multi fermieri prefera sa se indrepte catre culturi neconventionale care aduc un randament bun, iar investitia initiala sa nu fie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]