Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Infrumuseteaza gradinile clientilor si deschide petalele afacerii tale

de Andrioae Ruxandra 28 Aug. 2014 3412
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te pricepi la flori si vrei sa incepi o afacere? Daca nu te gandesti in mod special la deschiderea unei florarii, preferand astfel sa lucrezi de acasa si sa te ocupi de flori, atunci te poti gandi la deschiderea unei "crescatorii" de flori, care sa fie destinata nevoilor clientilor.

 
Vei planta si vei creste diferite tipuri de flori in ghivece, oferind ocazia clientilor sa aleaga florile potrivite pentru gradini, peluze sau chiar interiorul locuintelor. Este important sa ai multe tipuri de flori, pentru ca nu vei sti niciodata ce va dori clientul sa cumpere. 
 
O sa ai nevoie si de un mijloc de transport pentru a livra florile direct la locuintele clientilor. Masina trebuie sa fie incapatoare si amenajata in asemenea fel incat florile sa ajunga intregi la destinatie.
 
Clientii isi pot planta singuri florile sau o poti face tu pentru ei. Nu toti oamenii se pricep la asta, asadar vei avea nevoie de echipamente pentru gradina. Ceea ce faci tu este simplu si nu necesita eforturi suplimentare, fiind o afacere deloc costisitoare si usor de pus pe picioare. 
 
Faptul ca iti plac florile si ca le acorzi o grija deosebita iti va transforma afacerea intr-un real succes, pentru ca iti poti pastra jobul initial, cel putin pana cand profitul te vor convinge sa renunti. Clientii tai vor sa achizitioneze flori ingrijite si sanatoase, care sa le infrumuseteze casa si gradina. Avand produse de calitate, acestia te vor aprecia si te vor recomanda prietenilor sau rudelor. Pentru ca florile vor fi o sursa de venit pentru tine, va trebui sa stii totul despre ele si sa poti da sfaturi celor interesati de serviciile tale.
 
Pentru ca afacerea ta sa fie un succes, trebuie sa aplici strategii de marketing concrete, iar aici multi antreprenori dau gres. O strategie de marketing poate lansa afacerea pe culmile cele mai inalte ale victoriei sau o poate prabusi, pentru ca de aceasta depinde performanta afacerii tale. Daca nu gasesti o strategie de marketing completa, afacerea ta va fi destinata esecului. O strategie de marketing potrivita pentru afacerea ta ar fi prin intermediul distribuirii cartilor de vizita. Cu cat le vei distribui mai mult oamenilor, cu atat afacerea ta va fi mai cunoscuta. 
 
Practic, nu vei face decat sa cresti flori si sa le livrezi oamenilor si chiar sa le plantezi in gradinile lor. Poti include costurile transportului si costurile plantarii in sine, plus costurile florilor. Este necesar sa tii legatura cu clientii tai si sa profiti de capacitatile tale de a "vindeca" flori, astfel incat acestia sa te anunte ori de cate ori florile se imbolnavesc sau nu se mai dezvolta in mod adecvat.
 
Marile pasiuni dau nastere unor afaceri de succes care capata renume in timp, iar tu poti alege aceasta cale, chiar daca vei intampina obstacole de-a lungul demersurilor tale.
 
Sursa: www.startupbizhub.com/ 
 


Tags: afacerigradiniafaceri gradinifloriafaceri floriidei de afaceriflorarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]