Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intrebarile care ne ajuta sa ne evaluam sansele de succes in afaceri!

de Victor Oancea 25 Feb. 2012 3412
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca stam sa cercetam putin mediul de afaceri de acum cateva decenii si pana in prezent, vom da peste exemple de antreprenori care s-au bucurat de succes deplin si au recunoscut ca secretele lor constau in perseverenta, in motivatie, in precautie, in entuziasm si pasiune, in educatie si specializari de top, in viziune si puterea de a trece peste esecuri.

Multi vor incerca sa intre in mediul de afaceri fara sa isi cunoasca capacitatile, abilitatile si limitele. Unii vor cunoasce gustul dulce al victoriei si multi vor cunoaste gustul amar al esecului. Totul depinde de noi!

Iata 7 intrebari care sa ne ajute sa ne evaluam sansele de succes in afaceri, sansele de a deveni oameni de afaceri in toata regula:


1. De ce consider ca sunt potrivit pentru a deveni om de afaceri? Care sunt calitatile si abilitatile care ma fac sa fiu potrivit pentru mediul de afaceri?

2. De ce doresc sa devin propriul meu sef si detin capacitatea de a ma organiza pe mine si echipa mea de lucru pentru a-mi transforma si mentine afacerile profitabile?

3. Am capacitatea de a trece prin dificultati si stari de tensiune si stres? Incursiunea in mediul de afaceri nu este una simpla si la indemana oricui.

4. Am abilitatea de a lua decizii pe cont propriu sau alaturi de specialistii care ma sprijina? Pot lua decizii care sa afecteze viata echipei mele de angajati?

5. Sunt dispus sa risc? Afacerile implica o doza puternica de risc si acest lucru nu trebuie neglijat!

6. Sunt pregatit sa muncesc mai mult ca niciodata? In afaceri este nevoie de efort sustinut, de ore multe de munca, de niveluri inalte de energie si de bune abilitati de a lucra in conditii de stres.

7. Detin o minima experienta in mediul de afaceri sau pornesc de la zero? Sansele de succes sunt mai serioase atunci cand avem o oarecare experienta in afaceri, experienta care sa ne ofere informatii vitale pentru a evita probleme si riscuri, pentru a ne asigura conditii optime in mediul de afaceri.


Tags: afaceriafaceri de successucces in afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]