Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazin online cu vanzare de prajituri homemade!

de Ilinca Dobrescu 02 Ian. 2018 34163
4.08 din 73 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Prajiturile facute in casa raman produse ravnite de orice persoana. Sunt preparate dupa retete culinare care nu includ ingrediente toxice, coloranti si arome artificiale. Sunt produse simple si cu atat mai delicioase cu cat sunt mai sanatoase. O idee de afacere pe care v-o propunem astazi este cea de a va deschide si administra un magazin online cu vanzare de prajituri homemade.

Imaginati-va un website care ofera sortimente numeroase de prajituri facute in casa, prajituri diverse, de la sofisticatele sufleuri de portocale si pana la clasicele negrese cu visine.

Haideti sa vedem care ar fi aspectele esentiale pe care sa ne concentram atentia daca avem de gand sa dam startul acestei afaceri in 2018:

1. Realizam un plan de afaceri cu toate detaliile necesare,
de la capitalul necesar, la numarul de angajati necesari, la locatia care ne trebuie pentru desfasurarea activitatii, la legislatia de indeplinit pentru a lucra in legalitate si pana la nivelul competitiei si strategiile de marketing prin intermediul carora ne vom promova serviciile.

2. Cercetam domeniul si aflam care sunt competitorii alaturi de care vom lupta pentru a castiga suprematia pe aceasta piata ce castiga din ce in ce mai mult interes din partea persoanelor constiente de pericolul unei alimentatii improprii.

3. Gasim profesionistii care ne pot ajuta sa oferim o varietate cat mai mare de produse culinare homemade. Putem apela la bucatari personali, la fosti cofetari, la gospodine care pot dovedi prin acreditare faptul ca detin cunosinte si abilitati necesare pentru prepararea celor mai reusite prajituri homemade.

4. Stabilim locatia in cadrul careia ne vom desfasura activitatea profesionala si locatia in care produsele ce urmeaza sa fie vandute vor fi preparate. Putem sa facem acest lucru in propria locuinta, cu autorizatiile si avizele necesare, sau in cadrul unui atelier incapator si dotat in mod corespunzator.

Nu neglijam necesitatea depunerii de eforturi serioase in vederea identificarii celor mai seriosi furnizori de materie prima!

5. Incepem sa promovam imaginea afacerii si serviciile oferite. Impunem o politica de preturi corecta si oferim reduceri, promotii si oferte in mod constant.

Nu uitati de faptul ca o prezenta online reprezinta un "must-have" si ca o pagina de Facebook atasata ne poate aduce o sumedenie de clienti fideli.

Cristian din Brasov, in varsta de 34 de ani, a renuntat la postul de director din multinationala pentru a incepe o afacere cu prajituri. Dupa ce a iesit din mediul corporatist, cu sprijinul sotiei si-a indeplinit visul de a incepe o afacere cu prajituri. Detalii aici despre afacerea sa>>


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: idee de afacereafaceriafaceremagazin de prajituri de casamagazin prajituri homemadeprajituri de casa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 73 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]