Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modalitati inteligente de a ne reduce cheltuielile in conducerea afacerilor

de Ilinca Dobrescu 26 Aug. 2011 2661
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile sunt cele care sunt detinute de antreprenori care stiu cum sa procedeze pentru a-si mentine nivelul cheltuielilor la un prag avantajos. Afacerile nu trebuie sa porneasca pe picior mare intotdeauna si mai ales, in permanenta exista modalitati prin care sa evitam cheltuieli mari care sa ne impinga pragul de breakeven mai mult si mai mult. Iata cateva modalitati inteligente prin care sa va reduceti cheltuielile in conducerea afacerilor:

1.    Nu mai achizitionati autoturisme pentru angajati sau macar pentru cei care detin deja un automobil personal si platiti-le combustibilul. Cheltuielile sunt reduse in mod considerabil prin aceasta modalitate.

2.    Nu mai achizitionati materiale, produse samd, in avans, ci doar atunci cand aveti nevoie de ele. Astfel, nu veti mai avea nevoie de spatiu de depozitare si veti fi uimit cat de mult conteaza o camera in plus. O puteti transforma intr-un nou birou, in spatiu ce se poate inchiria altei persoane de afaceri samd.

3.    Cumparati mobila si echipament second-hand acolo unde se poate si este cazul. Nu va fie teama sa negociati cele mai bune preturi si veti realiza cum cheltuielile dvs vor fi reduse la jumatate sau chiar mai mult. Si in plus, acum nu va va mai fi teama ca toti angajatii isi vor lasa canile de cafea pe mobila dvs din lemn de cires australian.

4.    Folositi un broker care sa se ocupe de achizitii si negocieri. Daca dvs nu detineti aceasta abilitate de a scoate un pret bun, de a incheia o intelegere profitabila, cereti ajutorul. Plata pe care o veti face brokerului va fi una mult mai mica decat cheltuielile implicate de subiectul negocierilor.

5.    Inlocuiti campaniile de advertising pentru inceput cu lansarea de comunicate de presa. Comunicatele de presa ajung sub ochii a sute sau mii de jurnalisti in cateva ore si cei interesati de informatiile lansate de dvs vor prelua comunicatul si il vor publica fara nici un ban.

6.    Inlocuiti angajati ale caror sarcini le puteti efectua cu ajutorul unui software. Din pacate, uneori trebuie sa ne gandim si la reduceri de personal si aceasta miscare poate fi una avantajoasa pentru ambele parti. Unele pozitii nu se potrivesc cu unii oameni si mai devreme sau mai tarziu s-ar fi ivit si aceasta situatie.




Tags: reducere cheltuielicheltuieli afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]