Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pensiune pentru caini si pisici

de Zenobia Badescu 14 Iun. 2010 7143
2.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este minunat sa ai un animal de casa jucaus, pufos si iubitor care devine aproape un membru de familie, special si rasfatat de toti ai casei insa asta implica ceva cheltuielii in plus si multa responsabilitate din partea familiei. Cine il duce la plimbare sau cine il spala pe labute cand vine de afara sunt lucruri mai usor de rezolvat intre membrii unei familii. Cea mai dificila problema este insa "cu cine lasam "copilul" in concediu"?

Daca vrei sa pleci in concediu, in deplasare sau un week-end la munte si nu ai cu cine sa-ti lasi prietenul necuvantator, nu-ti face griji. Rudele ar fi o solutie insa nu oricine isi doreste un catel in casa.



Si apoi cine il intelege cel mai bine, cine il poate ingriji, poate mai bine decat tine, astfel incat sa poti pleca linistit in treburile tale?

Este posibil sa nu fie un animal prea sociabil si atunci ai nevoie de cineva care stie cum sa se poarte cu el, sa-i ofere siguranta si afectiune. In situatii de genul acesta o pensiune pentru caini este solutia ideala. Si nu sunt putini cei care astazi detin animale de casa si apeleaza la aceste servicii.

Mai mult, pensiunile pentru animalele de casa sunt ocupate in proportie de 100% in perioada Sarbatorilor si a concediilor, astfel incat ai nevoie de rezervare facuta din timp.

Cat despre cautarea si alegerea unei pensiuni, oricat ar fi google de voinic, indexarea te duce in special pe paginile cele mai vizitate astfel incat iti ia ceva timp pana gasesti pensiunea potrivita pentru odorul tau.

Spre exemplu, In S.U.A exista peste 3.000 de pensiuni care fac parte din Asociatia de protectie a Animalelor ABKA. Potrivit unui studiu al Asociatiei Producatorilor de Produse pentru Animale, 74.8 milioane de americani au cel putin un caine, iar 88.3 milioane au pisici. Astfel, in 2008, americanii au cheltuit trei miliarde de dolari pentru servicii dedicate animalelor.

Trend-ul a fost urmat si de Romania astfel incat aceasta afacere a luat amploare si in tara noastra dovedindu-se si foarte profitabila pentru cel care o desfasoara. Dupa cum estimeaza analistii din domeniu, vanzarile de hrana uscata pentru animale vor creste cu 2,5% anual pana in 2014 astfel incat o afacere in acest domeniu sfideaza chiar si criza.

O pensiune pentru caini si pisici, este un loc special amenajat unde acestia pot fi cazati, hraniti, plimbati si ingrijiti in perioada in care proprietarii lor nu pot sa fie cu ei din diferite motive.

Activitatea poate fi dezvoltata in special de cei care lucreaza in domenii inrudite (cabinete veterinare, crescatorii, dresaj, comert cu hrana pentru animale) sau de cei cu afinitati pentru cresterea si ingrijirea animalelor. Calitatea cea mai importanta  pentru un astfel de intreprinzator este insa dragostea pentru animale.

Solicitarile crescande pentru cazarea in pensiuni pentru caini se datoreaza faptului ca lumea intelege tot mai mult utilitatea acestui serviciu, anume siguranta oferita de tinerea unui animal in conditii optime in privinta hranei si a ingrijirii.

Afla totul despre aceasta afacere aici .



Tags: pensiunecainipisici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.67 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]