Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primul an in afaceri? Iata cum il trecem cu bine!

de Maria Nicutar 05 Mai. 2012 2526
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii la inceput de drum au sanse mai mici de reusita decat cei experimentati, cei care deja au cladit afaceri si le-au adus in pragul profitabilitatii. Desigur, exista numeroase exceptii de la aceasta regula si succesul se arata pentru cei mai precauti, creativi, auto-disciplinati antreprenori.

Iata cateva sfaturi utile pentru antreprenorii care incearca sa supravietuiasca primului an in afaceri, conform Entrepreneur:

1. Cunoasteti-va consumatorii.
Analizele de piata, cercetarile de marketing sunt uneltele de care aveti nevoie mai mult decat orice. Trebuie sa stiti in mod clar din ce consumatori este alcatuita audienta dvs tinta, ce segmente exista, de ce aspecte sunt ele caracterizate, modul in care consumatorii se comporta si maniera in care iau deciziile de achizitionare. Este vital sa detineti cat mai multe detalii referitoare la persoanele care vor decide cat de profitabile pot deveni afacerile dvs. Prin aceasta strategie veti reusi sa detineti oferta potrivita, in locatia potrivita, la preturile corecta si cu promovarile cele mai viabile.

2. Alegeti-va locatia cu atentie, fie ca discutam despre un URL potrivit si atragator de trafic, fie ca discutam despre o locatie offline cu potential urias in atragerea consumatorilor ideali.

3. Mentineti cheltuielile la un prag inferior. Cautati toate oportunitatile care va vor ajuta sa economisiti bani. Astfel, va asigurati sanse mari de a va mentine pe linia de plutire timp indelungat. Angajati interni, personal pe proiect, personal part-time, luati o matura si ocupati-va de ziua de curatenie.

4. Alcatuiti un plan de bataie in cazul aparitiei unei probleme. Fiecare afacere vine cu riscurile si problemele sale unice. Anticipati-le si veniti din timp cu solutiile potrivite, pentru eventualitatea unei aparitii bruste.

5. Analizati directia in care merg afacerile dvs. Chiar daca este dificil sa ne rupem timp si energie pentru aceasta sarcina, ea este esentiala pentru a intelege daca mergeti in directia potrivita, care sunt cifrele care va caracterizeaza proiectele, daca aveti nevoie de schimbari sau totul merge conform planului.


Tags: afaceriprimul an de afaceriafaceri succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]