Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutie eficienta in afaceri: Un program de lucru mai flexibil pentru angajati

de Maria Nicutar 24 Iun. 2011 3821
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori, afacerile au perioade mai aglomerate care necesita mai multa forta de munca si un timp de lucru mai indelungat. In acelasi timp exista si perioadele de timp care pot cauza pierderi mari de bani pentru antreprenorii care nu sustin flexibilitatea in afacerea lor.

Cheia catre succesul oricari afaceri sta in abilitatea antreprenorilor si managerilor de a-si cultiva flexibilitatea in concordanta cu dinamica pietei, cu dinamica situatiei economice existente in anumite intervale de timp. In acest sens, oferirea unui program de lucru mai maleabil poate fi cea mai buna solutie pentru profituri mari.

Sa ne gandim la momentele in care se lanseaza un nou produs pe piata de catre o companie de orice fel. Sunt implicate toate departamentele, toti angajatii au cerinte importante si se cere o dinamica marita a tuturor activitatilor. Aceasta este o perioada aglomerata in care se cere o sincronizare perfecta a tuturor membrilor echipei.

Ei bine, la polul opus stau intervalele in care nu exista un volum efectiv de munca la fel de crescut. In momentul in care pastram acelasi numar de angajati cu acelasi program de munca pentru cele doua situatii se creeaza risipa si surse adiacente de pierderi financiare.

Majoritatea antreprenorilor de top pastreaza contacte folositoare de angajati care sa-si efectueze munca pentru perioade anumite de timp, per-proiect. In acest fel, la finalizarea proiectului, acestia isi pot sista activitatea sau si-o pot continua in flux scazut, conform nevoilor reale.

Pentru firma aceasta abordare reprezinta o buna managerizare a resurselor umane si a cheltuielilor aferente. Cu cat reusim sa ne organizam mai eficient lucrul in cadrul firmei cu atat vom reusi sa scutim salarii platite in mod nefondat.

In contextul actual al dezvoltarii tehnologiei, este posibila din ce in ce mai mult recrutarea de asistenti virtuali. Acestia isi efectueaza munca conform unui plan bine stabilit si pe baza unui deadline trasat de la inceputul colaborarii. Iata cum putem oferi angajatilor posiblitatea de a-si organiza timpul de lucru dupa bunul lor plac si in acelasi timp sa platim fix pentru munca pe care o evaluam la un standard avantajos pentru ambele parti.

Aceasta metoda se dovedeste a fi din ce in ce mai eficienta si mai larg utilizata de companii dintre cele mai mari, intrucat vorbim cu adevarat de o situatie in care ambele parti(angajatorul si angajatul) au de castigat .




Tags: program flexibilasistenti virtualisucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Top 3 investitii majore pentru succes in afaceri!

de Victor Oancea
02 Mai 2014
Ce este succesul in afaceri? Inseamna sa ajungi la rezultatele dorite in timpul stabilit sau mai devreme, cu capitalul financiar propus sau mai...

Succes in afaceri: Cum sa tii costurile sub control

de Maria Nicutar
02 Feb 2014
Costurile... Le mai spunem si cheltuieli... Le spunem si expenses, poate din nevoia de a mai jongla cu aceste cuvinte destul de dificil de suportat...

Strategie de succes in afacerile cu oi: Importul de berbeci de carne, din vest!

de Ilinca Dobrescu
16 Apr 2013
Afacerile cu oi nu mai surprind pe nimeni cand vine vorba despre profiturile potentiale. Stim cu totii faptul ca discutam despre un tip de carne...

Poveste de succes in afaceri - Primul boutique online de portelan pictat

de Zenobia Badescu
02 Iul 2012
La Radio Antreprenor, emisiunea “Povesti de succes in afaceri”, avem invitata o doamna care, in doar un an de activitate cu afacerea sa, se poate...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]