Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzari scazute la mezelurile romanesti desi acestea sunt similare cu ce se vinde in UE

de Adela Simonescu 20 Mar. 2012 2884
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reprezentantii industriei romane a carnii spun ca observa un nivel scazut al vanzarilor in ultima perioada, vanzari mai reduse cu cca 20%. Acestia dau vina pe informatiile raspandite de nutritionisti si pe marii producartori europeni, "din punct de vedere al competitiei".

"Imediat dupa succesul inregistrat la inceputul acestui an referitor la reluarea exportului de carne proaspata de porc in tarile UE a inceput o avalansa de informatii negative potrivit carora produsele noastre nu sunt bune.

Cred ca deranjam o parte din marii producatori europeni din punct de vedere al competitiei, pentru ca au scazut importurile din UE si de la luna la luna cresc exporturile noastre pe piata UE", a subliniat Radu Timis, presedintele Asociatiei Romane a Carnii (ARC), in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, Radu Timis a explicat ca vanzarile au scazut in mod "dramatic ... cu circa 20 de procente, din cauza perceptiei gresite a consumatorilor vizavi de productia si industria romaneasca a carnii." Acesta mai arata cu degetul catre "acei specialisti- nutritionisti" care isi ofera opinia despre compozitia unui produs si nu aduc in discutie "dovezi clare care sa le sustina afirmatiile".

Radu Timis mai explica si faptul ca mezelurile romanesti sunt similare cu cele produse in Uniunea Europeana.


Tags: radu timis arcmezeluri uemezeluri uniunea europeanamezeluri produse in uemezeluri romanestiexport mezelurimezeluri de import

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]