Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa incepi o afacere agricola si nu ai ideea de afacere perfecta? Ti-o dam noi si manualul cu ea!

de Matei Antonescu 04 Aug. 2013 3737
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exact! Noi suntem cel mai bun furnizor de idei de afaceri de ani de zile. Si o facem asa de bine incat abonatii nostri revin mereu in cautare de noi si noi idei de afaceri, unele mai originale si mai profitabile decat altele.

Si fiindca 2013 este anul afacerilor agricole, haideti sa vedem care sunt cele idei de afaceri in care noi am investi oricand, cat mai multi bani si motivatie continua. De ce? Fiindca stim ca din aceste afaceri agricole ies banii si atunci eforturile merita facute!

In centul atentie, in 2013, este catina!  Si nu orice catina! Daca tot punem accentul pe un arbust fructifer care ofera fructe miraculoase si capabile sa vindece sute sau mii de boli si afectiuni, de ce sa nu fie si certificata din punct de vedere ecologic.

Asa ca noi va recomandam sa cultivati catina si sa faceti multi bani din catina eco, bio, 100% naturala, cultivata fara pesticide si fertilizatori. Si va mai spunem sa va asteptati la profituri uimitoare pentru ca toate tarile din toata lumea ar dori sa cumpere catina de pe meleagurile romanesti!

A doua idee de afacere pe care noi v-o recomandam pentru 2013, tot din domeniul agricol, este cea cu trandafiri de Damasc. Necunoscatorii sunt rugati sa citeasca articolele de pe acest site si de pe alte site-uri si sa se convinga. Uleiul de trandafir de damasc se vinde la preturi mai scumpe decat aurul. De ce? Pentru ca are indicatii cu sutele, pentru diverse boli si afectiuni, unele mai grave decat altele, pentru ca vindeca depresia si multe alte stari neplacute in care ne aflam foarte des.

Noi avem un ghid realizat de specialisti, ghid in care vi se explica totul despre o afacere genial de banoasa cu trandafiri de dulceata. Faceti dulceata, faceti sirop natural, faceti peltea si serbet, faceti ulei natural si ce mai vreti voi! Si bani, nu uitati de bani!

Nu in ultimul rand, noi va invitam sa mai investiti in alte trei afaceri agricole care merita toata atentia din lume: afaceri agricole cu goji, cu aronia si cu merisoare. Sunt afaceri agricole pe care romanii inca nu le-au descoperit asa cum se cuvine. Implicit, competitia este foarte scazuta si doar cativa romani care au aflat despre aceste fructe, s-au incumetat si acum fac bani cat incape.

Cei interesati sunt rugati sa afle tot ce se poate in acest domeniu, despre aceste afaceri agricole geniale si sa se puna serios de tot pe treaba!

De la un fermier, pentru viitori fermieri! Succes si spor la cultivat!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceri agricoleafaceri in agriculturaidei de afaceri agricoleidei de afaceri agriculturaafaceri agricultura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri agricole. Procedurile de modificare si actualizare

de Idei de afaceri
08 Feb 2024
In urma controlului periodic al planificarii de afaceri, se va putea decide modificarea planului in scopul atingerii obiectivelor generale de afaceri....

Afaceri agricole - Cum si cand recoltezi plantele medicinale si aromatice

de Marinache Horia Cristian
27 Aug 2015
Recoltarea se face in functie de specie, de materialul vegetal, astfel incat sa obtinem maximum de substante active din planta. Conform Legii nr. 491...

Afaceri agricole in 2014: 6 idei de afaceri care te vor imbogati!

de Matei Antonescu
20 Nov 2013
Numeroase sunt acele afaceri agricole pentru 2014. Cautam afaceri care isi vor dovedi potentialul de profitabilitate, business-uri deja incepute de...

Idei de afaceri in agricultura, in 2012 sau 2013!

de Adela Simonescu
03 Iun 2012
Exista numeroase idei de afaceri in agricultura si majoritatea sunt idei excelente, idei de mare interes pentru multi romani care au constientizat...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]