Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri mici pe langa gospodaria proprie

de Idei de afaceri 18 Aug. 2023 7892
3 idei de afaceri mici pe langa gospodaria proprie
4.13 din 19 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai fi tentat sa investesti intr-o afacere doar ca nu ai destui bani sau nu ai o idee care sa se potriveasca bugetului si dorintelor tale. Nu uita, orice inceput este mai greu, dar, important este sa fii perseverent.

Pentru o mica afacere, spre exemplu, nu ai nevoie de o idee iesita din comun, nici de bani foarte multi. Ii poti aloca ceva timp si energie din programul tau liber pentru a o schita si demara. Cand simti ca incepe sa “mearga” trebuie insa sa-i aloci timpul necesar sa se dezvolte. Cu bani mai putini se poate, dar fara munca, nu.

Iti propun cateva afaceri pe care le poti incepe pe langa gospodaria proprie, cu resurse financiare reduse.

Ferme in familie

Spre exemplu, te poti gandi la amenajarea unei ferme familiare pentru cresterea animalelor, precum prepelitele japoneze. 


Afla mai multe detalii despre cum poti face sapun acasa si despre cum poti demara un business cu ajutorul ghidului practic "Realizarea de sapun natural"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

O alta mica afacere tentanta este productia de vinuri tonice si oteturi traditionale


Aceste produse naturale sunt deosebit de apreciate insa, este nevoie de ceva documentare si experienta pentru a obtine retetele perfecte. Poti face un vin bun de macese, de coacaze negre, de mure, catina sau afine. Vinurile tonice sunt apreciate ca aperitive si digestive, si au in plus si efecte tonifiante.
 
Tot astfel si oteturile naturale care pot fi produse din mere, din mere cu miere de albine, din muguri de brad etc. Foarte apreciat este otetul balsamic ce poate fi asociat cu mirodenii (busuioc, tarhon, boabe de mustar, cimbru etc.).


Confectionarea de lumanari decorative sau de sapunuri naturale handmade


Aceste idei sunt alte afaceri mici ce pot fi facute in propria gospodarie.

Este o mare placere sa lucrezi cu ingrediente naturale. Acum se gasesc din belsug in Romania: uleiuri vegetale, unturi organice, uleiuri esentiale din plante, arome etc.

Atat pentru lumanari cat si pentru sapun ai nevoie de un minimum de dotare cu ustensilele necesare. Mai mult trebuie sa investesti in materia prima, pentru a scoate produse de calitate. Imaginatia joaca si ea un rol important in aceste doua mici afaceri. Daca o ai, succesul tau este garantat.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafaceri micimica afaceresapun natural

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 19 voturi.

Articole conexe

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei
01 Ian 2020
Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]