Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri de valorificat in 2013!

de Adela Simonescu 14 Iun. 2013 3321
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul acesta, avem la dispozitie o serie larga de idei de afaceri pe care le putem valorifica. Ca in fiecare an, nu ideile sunt problema! Problema este reprezentata de faptul ca avem in calea noastra diverse obstacole, unele mai complexe decat altele.

Ne este teama de criza economica si efectele ei. Ne este teama ca nu avem indeajuns de multi bani si ca nu vom putea sa ne sustinem ideile de afaceri pana la capat, pana la Return On Investment. Ne este teama ca avem parte si de competitori impresionanti, concurenti care nu ne vor permite sa ajungem sa ne vedem afacerile in pragul profitabilitatii.

La final, ne este teama si de faptul ca nu detinem toate abilitatile si competentele necesare pentru a pune in practica idei de afaceri!

Oricare ar fi motivele, daca exista pasiune, idei de afaceri exceptionale si planificare de top, lucrurile au sanse maxime sa decurga in mod corect.

Iata si cateva idei de afaceri pe care sa le valorificati in 2013:

1. Agentie de recrutare si plasare de asistenti virtuali.
Din ce in ce mai multe firme si mari companii se orienteaza catre angajatii virtuali. Fie ca avem nevoie de oameni pentru departamentul de marketing, copywriting, secretariat, programare sau web design, DTP sau traduceri, angajatii virtuali reprezinta o alegere exceptionala. Ne ajuta sa ne tinem sub control nivelul de cheltuieli, ne economisesc spatiul de birouri si comunicarea se efectueaza la fel de bine, contrar asteptarilor multora dintre noi.

2. Una dintre cele mai tari idei de afaceri pentru 2013 este cea reprezentata de fast-food-ul pentru vegetarieni si vegani. Din ce in ce mai multi romani incep sa urmeze aceste doua stiluri de viata si este normal sa discutam despre un set amplu de nevoi si dorinte care se cer acoperite.

Fast-food-ul pentru vegani si vegetarieni ar putea face senzatie in randul romanilor, cu atat mai mult cu cat nivelul competitional este redus si industria permite un nivel inalt de flexibilitate si originalitate.

3. Cand discutam despre idei de afaceri in 2013, idei cu sanse maxime de succes, discutam si despre cursuri pentru copii. Este o adevarata febra in randul parintilor si nu putem decat sa ii felicitam pentru ca isi folosesc toate resursele pentru a investi in micutii lor copii pretiosi. Vor cursuri de limbi straine, de inot si echitatie, de pictura si gimnastica, de dans sporit si judo!

Per total, optiunile sunt numeroase si toate asteapta sa treaca din faza de idei de afaceri in cea de afaceri profitabile!

4. O alta optiune pentru cei care cauta idei de afaceri in 2013 este cea de a oferi servicii de amenajari interioare. Din ce in ce mai multi romani constientizeaza ca doar un specialist in acest domeniu poate face posibila amenajarea unui spatiu micut (ca de criza) pentru valorificarea sa la maxim.

Asa se face ca descoperim din ce in ce mai multi specialisti in amenajari care posteaza imagini si portofolii care te lasa mut de uimire. Nu ti-ai fi imaginat niciodata ca o garsoniera extrem de micuta ar putea sa se transforme intr-un spatiu in care sa traiasca un cuplu de freelanceri, fiecare cu spatiul sau de lucru, cu living, dormitor si chiar spatiu de gradinarit!


Mult succes si spor la idei de afaceri pentru 2013!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idei de afaceriidei afaceriidei de afaceri in 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 idei de afaceri care pot fi incepute chiar azi

de Florin Amariei
13 Feb 2020
Inspiratia poate veni de oriunde pentru o afacere de succes, asadar iti propunem 6 idei care pot fi incepute chiar azi. Cariera ta de antreprenor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]