Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri pentru un an cat se poate de profitabil

de Matei Antonescu 07 Ian. 2014 3523
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Profituri cat mai mari, stabilitate financiara, prosperitate si siguranta ca viitorul suna cat se poate de bine. In cateva cuvinte, discutam despre unele dintre obiectivele pe care le impartasim, majoritatea dintre noi.

Si fara niciun pic de rusine afirmam ca o mare parte din viata ne-o petrecem pentru a ne consolida nivelul de siguranta financiara, pentru noi insine, pentru cei care ne sunt dragi, pentru viitoarele generatii...

Dar cat de putini dintre noi ajung sa asigure stabilitate si siguranta financiara pentru viitoarele generatii... Prea putini, din pacate si ceea ce ne lipseste este initiativa de a investi in mod inteligent.

Investitiile, desi riscante, sunt singurele care ne pot propulsa in lumea banilor seriosi, in mediul de afaceri, acolo unde concurenta este apriga dar si sansele de succes sunt reale.

Iata si 5 idei de afaceri pe care le puteti valorifica in 2014, sugetii de proiecte ce detin oportunitati de dezvoltare concreta:

1. Servicii de consultanta financiara.
Pe timp de criza, consultantii financiari sunt profesionisti ale caror servicii nu trebuie sa iti lipseasca. Acolo unde expertii si consultantii conlucreaza, afacerile cresc si se dezvolta in mod sanatos.

2. Servicii de consultanta pentru accesarea de fonduri europene. Avem sansa sa pornim afaceri incredibil de profitabile, afaceri care sa ne scoata din situatia actuala, de nemultumire. Daca am avea la dispozitie si sursele de finantare optime, atunci planurile s-ar concretiza.

3. Servicii SEO si SEM - Search Engine Optimization si Search Engine Marketing reprezinta doua concepte cu care trebuie sa va familiarizati cat mai curand. Reprezinta domenii in care profiturile se invart cu viteza luminii, in conditiile in care lucram cu profesionisti gata sa livreze clientilor rezultate concrete in timp record.

4. Servicii de croitorie la domiciliul clientului. Numeroase sunt persoanele care isi doresc croitori personali, profesionisti care sa le ofere servicii de calitate, la preturi bine calibrate si in confort maxim, in intimitatea locuintelor lor personale.

5. Organizatorii de nunti si botezuri vor fi si ei profesionisti care vor castiga sume banesti incredibile, daca nivelul calitatii serviciilor oferite este cu adevarat impresionant, daca exista o strategie de marketing care sa ii ghideze, daca prezenta online este solida. Evident, acestea sunt doar cativa dintre factorii decisivi pentru succesul unei astfel de afaceri.

POate cel mai mare avantaj al acestor cinci idei de afaceri este faptul ca pot fi valorificate usor, treptat, de la stadiul de afaceri mici, cu bani putini. In timp, cu ajutorul strategiilor de dezvoltare potrivite, cu personal de calitate si cu determinare din partea fondatorilor, ele se pot dovedi a fi veritabile mine de aur.

Sa aveti succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]