Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 activitati esentiale pentru oamenii cu adevarat productivi!

de Matei Antonescu 11 Apr. 2013 2521
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista numeroase persoane care reusesc sa indeplineasca o sumedenie de sarcini si totul se intampla fara ca acestia sa para extenuati, plictisiti. Isi finalizeaza fiecare sarcina cu zambetul pe buze si cu doze mari de entuziasm si motivatie. Ce sa fie? Care sa fie secretul lor?

Iata cateva secretele oferite de Kevin Daum, pentru TheBuildNetwork.com:

1. Alegeti-va prioritatile.
Luati decizii cu privire la activitatile pe care aveti de gand sa le intreprindeti si totul pe baza stilului de viata pe care doriti sa il detineti. Si in functie de stilul de viata pe care doriti sa il urmati, restul activitatilor pot fi asezate in lista de prioritati.

2. Alegeti eficienta, no matter what! Nu vom reusi sa facem toate lucrurile bine si cu eficienta maxima. Este esential sa intelegem ce activitati trebuie sa intreprindem pentru a ne atinge scopurile. Si in momentul in care reusim sa facem acest lucru, atunci vom actiona in mod eficient!

3. Integrati-va activitatile in alte calup-uri de activitati si incercati sa va sincronizati interesele pentru ca activitatile voastre de pe lista de prioritati sa fie toate finalizate, nimic sa nu fie neglijat.

4. Managerizati-va sursele de pierdere de timp. Cu totii irosim timp si acest lucru se intampla, din pacate, in fiecare zi. Se poate sa fie din cauza retelelor de socializare, din cauza emailurilor pe care trebuie sa le verificati la fiecare cateva minute. Identificati cand pierdeti timpul si atunci veti putea elimina aceste surse de distragere a atentiei si care va mananca din sansele de a va finaliza listele de sarcini pentru o zi.

5. Invatati in mod activ. Invatati lucruri noi din mers si oriunde v-ati afla. O conversatie valoroasa poate lua locul unei sedinte de barfa la cafea. In loc sa vedeti ultima emisiune cu barfe despre vedete, mai bine mutati pe un canal unde puteti descoperi informatii extrem de valoroase.

6. Fiti mai ingaduitori cu voi insiva si inseninati-va. Chiar daca nu reusim sa ne finalizam listele de sarcini, chiar daca nivelul productivitatii de astazi a fost unul tare saracacios, chiar daca suntem plini de munca si nu gasim timp in 24 de ore sa o terminam, lumea nu se va sfarsi. Invatati sa munciti in ritmul care va avantajeaza cel mai mult si sa nu puneti singuri presiune pe voi insiva.

Asa veti avea ocazia sa munciti mai usor, mai eficient, mai rapid si cu greseli mult mai putine!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: productivitateoameni productivireguli productivitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]