Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 servicii pentru oameni ocupati - o afacere pentru descurcareti

de Cosmin Enescu 24 Nov. 2014 5146
4.71 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stiai ca poti sa faci bani din lisa de timp a oamenilor ocupati? Ideea nu este noua. Ai mai auzit, poate, de servicii pentru oameni ocupati.

Este o buna idee de afacere care se poate conduce de la domiciliu. Ai nevoie de bune abilitati de promovare a serviciilor oferite catre potentialii clienti. Iata cele 6 servicii pe care le puteti presta pentru oamenii ocupati, dar cu bani (lista este insa mult mai lunga, in functie de necesitatile acestor persoane).

1. Intretinerea locuintelor.
“De aici vin cele mai multe solicitari. Noi oferim, in principiu, un serviciu de intermediere intre clienti si firme de curatenie, pentru ca e destul de greu sa gasesti o firma serioasa, cu preturi care sa-ti convina. Pentru asta trebuie sa pierzi cel putin o ora, pe telefon. Noi obtinem preturi, discounturi, gasim menajere cu ora sau cu ziua si punem apoi oamenii in legatura. Tariful este incasat doar de la client, nu si de la firma de curatenie,” afirma un intreprinzator in domeniu.

2. Plata facturilor.
“Aici clientii sunt, in general, oameni care castiga bine, dar care nu au timp de altceva in afara de slujba lor. si care trebuie sa plateasca mai multe telefoane, pe la toate companiile, plus rate pe la banci, lumina cablu, sau chiar amenzi. Chiar zilele trecute m-au chemat doi soti care luasera in aceeasi zi amenzi in trafic si care stiau ca, pentru a le plati, e de alergat destul.”

3. Curierat
 “imi este foarte drag acest serviciu, pentru ca imi place sa conduc si ma descurc foarte bine in traficul aglomerat din Bucuresti. Spre deosebire de firmele mari de curierat, eu livrez pe loc, nu in 6 ore, nu a doua zi; acum mi-ai dat coletul, acum am plecat la adresa respectiva. in maximum 1 h sunt in orice colt al Bucurestiului si nici nu tin cont de dimensiunile sau de greutatea coletului, cum se intampla la alte firme. Sa incapa in masina, asta e singura conditie.”

4. Taxi special
“M-a sunat intr-o seara o doamna ca avea nevoie sa vina o masina sa o ia de acasa la trei dimineata, ca sa prinda un avion la Otopeni, pe la 5.30. si avea mai multa incredere in mine, decat intr-o firma de taximetrie. Nu stia sigur daca la ora aceea ar fi gasit un taxi disponibil si vroia sa fie linistita, sa nu stea stresata. Plus ca eu aveam si un pret mai convenabil, fara tarif special pentru curse in afara Bucurestiului. 300.000 de lei a costat cursa, destul de putin dat fiind ca trebuia sa ma si intorc in oras.”

5. Cumparaturi
 “E o alta activitate care imi place mult. Pot fi cumparaturi pentru familii (legume, fructe, alimente, sucuri, apa) sau pentru firme (consumabile, materiale necesare la birou). Aici un rol esential il are increderea pe care o inspiram, pentru ca nu e usor sa dai cuiva pe mana 1000 de lei.

Daca fuge cu banii? Ca sa evitam reticenta clientilor, am postat pe pagina noastra de web toate datele de inregistrare ale firmei, pentru ca oricine sa stie cine suntem si de unde sa ne ia. Cu clientii care apeleaza la noi pentru prima oara procedam altfel: luam de la ei doar lista de cumparaturi, platim totul din banii nostri si ei ne deconteaza factura cand sosim cu marfa.”

6. Drive me home (“Condu-ma acasa”).
“Serviciul acesta se adreseaza mai mult persoanelor cu viata de noapte, care merg cu masina la un restaurant sau la un club si beau un paharel. Cum mai pleaca de acolo?

Ar putea lua un taxi, dar a doua zi dimineata au nevoie de masina. Asa ca ma suna, eu vin, ma urc la volanul masinii lor si ii duc acasa, iar de-acolo ma intorc pe jos, cu RATB-ul sau iau eu insumi un taxi, depinde de cat de departe sunt de casa. Tariful este unic, acelasi indiferent de zona unde locuieste clientul.”


Tags: afacereafaceriserviciiservicii pentru oameni ocupatioameni ocupatidrive me home

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.71 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]