Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri la tara, idei de viitor sigur!

de Ilinca Dobrescu 30 Ian. 2013 6764
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul rural... Deja ne gandim cum e la tara si ne imaginam bunicii lucrand din greu o bucata de teren "incapatanata". Anul asta aduce productie buna, la anul nu se mai stie ce se va intampla. Poate o sa dea mana, poate ca va fi seceta, poate vor fi ploi prea abundente. Si adevarul este ca in domeniul agriculturii nu intra chiar orice doritor de aventuri. Intra cei cu nervi de otel si putere de investitii, cei cu putere de cercetare si ponturile potrivite.

Pentru 2013, promisiunile sunt mari la soia, la porumb si la mustar. Se mai mizeaza pe rubarba si levantica, pe valeriana si chiar si pe andive si cartofi japonezi. Lumea se indreapta catre sursele de profit in care au incredere mai mare.

Iata doar cateva dintre cele mai interesante idei de afaceri la tara, idei pe care le putem initia in 2013:

CD-ul Cultivarea arbustilor fructiferi iti "cultiva" 57.700 euro/pe an!
PROFIT GARANTAT! Poti cultiva afine, coacaze, catina, mure, zmeura, capsune, smochin, agris sau renumitul corn. Optiunile sunt numeroase si toate sunt atragatoare datorita preturilor de vanzare pentru aceste fructe miraculoase pentru sanatatea organismului.

Cultivarea de plante medicinale – o eco-afacere cu profit anual de 45.240 de euro. Plantele medicinale ne atrag atentia in mare parte pentru ca preferinta pentru tratamentele si remediile naturiste este una din ce in ce mai pregnanta. Mai mult, descoperim si numeroase povesti de succes in publicatiile de afaceri, povesti care redau drumul parcurs de diversi afaceristi romani de la simpla idee, la afacere banoasa.

Ferma piscicola - Investitie sigura, profit garantat! O mina de aur cu multe zerouri la coada! Puteti creste salau, pastrav sau somn. Toate cele trei tipuri de pesti sunt cautate si la preturi foarte mari.

Afaceri cu ciuperci Pleurotus - sunt foarte cautate si sunt rezistente la inghet! Ciupercile Pleurotus pot fi cultivate si in spatii cu izolare termica mai mica, fiind rezistente la variatii termice diurne de  +10-12 grade Celsius. Mai mult, volumul de manopera exprimat prin productivitate este mult mai mic la ciupercile Pleurotus, respectiv 4-5 t ciuperci/om la cultura clasica si 6-7 t la cultura intensiva

Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes! Cultivarea trandafirilor ramane o activitate extrem de atractiva din mai multe puncte de vedere, unul fiind cel referitor la preturile la care gasim produsele pe baza extractelor din petale de trandafiri.

Ferma de Vipere! Castiga 20.000 euro/luna din cresterea viperelor pentru venin. CD-ul Ferma de vipere, unicul de pe piata, te pune in tema cu aspectele esentiale ale unei afaceri privind cresterea de vipere, recoltarea si comercializarea in conditii standard a veninului obtinut de la vipere in propria ferma de vipere.

Afaceri cu ciuperci – cea mai cautata afacere din Romania in ultimii ani! Materialele necesare productiei de ciuperci sunt foarte ieftine si usor de procurat iar cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta.


Mult succes si afaceri cat mai banoase!


Tags: afaceriidei de afaceriidei de afaceri la taraafaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]