Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea ta poate pregati drumul spre vesnicie

de Andrioae Ruxandra 02 Sep. 2014 5249
4.21 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multor oameni li se pare ciudat atunci cand vad ca unii antreprenori au servicii funerare chiar la ei acasa. Desi aceste servicii trimit cu gandul la iminenta mortii, aduc si profit antreprenorilor, care pun la dispozitia familiilor indoliate cele necesare pentru o inmormantare adecvata.

 
Daca acest gen de afacere te atrage, atunci inseamna ca este ceea ce cautai si ca randurile de mai jos te vor lamuri.
Ideea acestei afaceri este ca oamenii au nevoie de ajutor, mai ales cand sunt indurerati de pierderea unei persoane dragi. Antreprenorii care ofera servicii funerare nu fac decat sa acorde familiei decedatului putin timp de reculegere. 
 
Cand incepi o afacere precum aceasta trebuie sa te familiarizezi cu industria. Incearca sa obtii o vedere de ansamblu in legatura cu etapele inmormantarii. Exista o multime de resurse pe care le poti utiliza, asigura-te ca profiti de ele.
 
Trebuie sa incepi cu un plan de management si trebuie sa faci rost de aprobarile necesare pentru ca afacerea ta sa ruleze chiar de la tine de acasa. De asemenea, trebuie sa ai o situatie clara a finantelor, intrucat este nevoie de o investitie serioasa pentru a deschide aceasta afacere. De exemplu, trebuie sa ai contracte cu firme de tamplarie care sa produca sicriele si apoi tu sa le vinzi.
 
Este o afacere care necesita nervi tari, pentru ca nu este un lucru placut sa asisti la durerea altor oameni care nu accepta foarte usor moartea unor persoane dragi. 
 
Este evident ca, in ceea ce priveste clientii, acestia sunt oamenii care isi pierd rudele si persoanele dragi, indiferent de varsta. Poti face o analiza a competitiei, pentru a vedea ce au competitorii tai si ce trebuie sa imbunatatesti tu. Acest lucru te va ajuta sa iti creezi strategia de marketing, care trebuie sa existe in fiecare plan. Oamenii au tendinta sa aleaga servicii funerare pentru ca este mai usor si mai accesibil, mai ales daca au mai apelat si in trecut la aceleasi servicii.
 
Preturile tale trebuie sa fie acceptabile si sa nu impuna obstacole familiior care nu isi permit, poate, sa aleaga o inmormantare fastuoasa. Poti obtine contracte si cu diverse spitale, astfel incat persoanele decedate sa fie imbalsamate, spalate, cosmetizate si transportate direct la biserica. 
 
Pe de alta parte, rudele pot opta pentru incinerare, pentru un anume fel de cruce sau piatra funerara etc; este important ca tu sa le indeplinesti nevoile.
 
O alta oportunitate de afacere este infiintarea unui crematoriu chiar in incinta serviciului funerar, astfel incat clientului sa ii fie mai simplu. Desi unele persoane sunt de parere ca incinerarea este un act care nu tine de traditie, poti indeplini aceasta dorinta familiei decedatului.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriafaceri inediteservicii funerareafaceri micioportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]