Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri ideale pentru acasa? Iata 6 sugestii interesante!

de Ilinca Dobrescu 12 Feb. 2013 4528
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Acasa ne simtim in largul nostru si confortul este la limite maxime. Dar nu asta conteaza cel mai mult pentru cei care au de gand sa investeasca in afaceri la domiciliu. Ne intereseaza in mod deosebit faptul ca aceste afaceri acasa cer investitii financiare moderate sau extrem de reduse. Si nimic nu poate fi mai potrivit decat o astfel de decizie pe timp de criza economica profunda.

Haideti sa trecem in revista si cateva idei de afaceri pe care le putem pune in practica acasa:

1. Tutoriale online/offline.
In limbaj popular, putem da meditatii. In limbaj modern, sustinem tutoriale si gama de servicii viabile este una cat se poate de variata. Putem oferi cursuri de limbi straine, matematica, gramatica si fizica si nu numai. Daca detineti specializare intr-un domeniu de interes pentru elevi si studenti, deja inceputul unei mici afaceri prinde contur. Puteti deveni PFA si oferi cursuri la domiciliul dvs sau la domiciliul clientului. Nu uitam faptul ca o baza de clienti mai solida poate sa ne ocupe timp mult si sa ne aduca, implicit, venituri extrem de substantiale.

2. Vindem fotografii profesionale. Pentru cei care au aparat foto de calitate si se descurca rapid in mediul online, aceasta idee de afacere se poate dovedi exceptionala. Nu uitam faptul ca este nevoie de nisare clara, asa ca decidem pe ce tip de fotografii vrem sa mizam. Verificati daca exista cerere pentru acest tip in mediul online, cat se plateste de obicei si care sunt modalitatele de vanzare care va avantajeaza cel mai mult.

3. Scriem. Putem sa redactam o carte cu sfaturi pentru parinti, o carte de retete culinare vegetariene, o carte de povesti pentru copii. Variantele sunt numeroase si toate se pot dovedi a fi extrem de profitabile.

4. Coaching. Pentru cei interesati de acest domeniu in plina dezvoltare, exista si cursuri acreditate care sa va ofere informatii esentiale si ajutor pentru definirea unui set amplu de servicii pe baza carora sa obtineti profit. Puteti alege sa fiti coach de viata personala sau coach business.

5. Consultanta financiara. Da, de la domiciliul personal putem oferi si servicii de consultanta financiara. Este necesar sa aveti o locuinta dotata, sa aveti un birou mare si modern, sa aveti un living primitor si intrari separate.

6. Cursuri de Yoga, Pilates, fitness, aerobic si nu numai. La fel ca si in cazul serviciilor de consultanta financiara, este cazul sa aveti o locuinta dotata din toate punctele de vedere. Puteti folosi un living spatios pe post de sala pentru sustinerea cursurilor. Nu uitati ca ideal este sa deveniti trainer personal, asa ca este recomandabil, pentru inceput, sa va concentrati pe identificarea de clienti care sa doreasca sesiuni one-on-one.



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceri acasaidei de afaceriidei afaceriafacereafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]