Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai 100.000 de euro? Iata 3 idei de afaceri pe care le poti valorifica anul acesta!

de Adela Simonescu 23 Iun. 2014 18995
3.98 din 55 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru cei pentru care capitalul financiar nu este o problema, avem cateva idei de afaceri care promit sa aduca profituri cu adevarat impresionante. Desigur, eforturile nu sunt niciodata mici iar pragul de rentabilitate ar putea deveni realitate abia peste multi ani, insa si satisfactiile de ordin financiar si de ordin non-financiar vor fi pe masura.

Iata cele 3 idei de afaceri pe care vi le recomandam pentru un viitor cat se poate de profitabil:

1. Investitii in energie regenerabila.
In ultimii ani, Romania a continuat sa urce in topul celor mai atractive tari in care se pot dezvolta proiecte de energie regenerabila. Fie ca discutam despre investitii in energie solara si panouri de captare a acesteia, fie ca vom investi intr-un parc de eoliene, este sigur vorba despre afaceri de viitor sigur.

2. Restaurante de tipul "impinge-tava" insa cu un concept cat se poate de atragator. Nu ne surprinde faptul ca IKEA detine cel mai tare restaurant din Romania, si nu numai, la nivel de incasari pe o anumita perioada de timp. Este o adevarata placere sa te odihnesti, dupa o partida de cumparaturi, la o supa crema de ciuperci, o salata si o prajitura.

Reteta de succes a IKEA poate fi adaptata cu usurinta pentru deschiderea unui restaurant cu aproximativ acelasi concept si cu aproximativ aceleasi sanse de succes.

Evident, pragul de rentabilitate poate fi atins in minim 5 ani iar capitalul financiar de care avem nevoie este de minim 70.000 de euro, urcand la suma de 100.000 de euro in functie de locatia aleasa, de tematica si de fondurile de cheltuieli neprevazute pe care ni le asiguram.

3. Magazin cu obiecte de uz casnic si decoratiuni pentru locuinte si birouri. Astfel de magazine sunt si vor fi intotdeauna o atractie majora pentru clientii cu venituri medii si peste medie. Cani din portelan, covoare persane, fete de perna si vaze multicolore, seturi de ceai si pahare de sampanie carora li se asorteaza servetele din matase... Un rai pentru persoanele pasionate de decoratiuni pentru locuinta si birouri.

Si in acest caz discutam despre o idee de afacere care se poate valorifica cu un capital de minim 80.000 de euro, chiar 90.000 de euro. Pentru asigurarea unui fond de cheltuieli neprevazute, capitalul financiar necesar ajunge la 100.000 de euro.

Aspectele esentiale de care sa tineti cont: chiria va reprezenta una dintre cele mai importante surse de cheltuieli pentru afacerea dvs.! Negociati chiria si asigurati-va ca aveti la dispozitie mai multi furnizori cu care puteti sa colaborati si din partea carora puteti obtine reduceri, oferte si promotii variate.

Mult succes si spor la idei de afaceri!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceri cu capital mareidei de afaceri cu 100.000 de euroafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.98 din 5 - 55 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]