Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultorii si producatorii de bioenergie s-au inscris in Federatia Pro Agro

de Victor Oancea 15 Iul. 2014 2785
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viitorul afacerilor de succes durabil a fost si va fi mereu bazat pe conceptul de asociere strategica. O veste buna o reprezinta proaspata aderare a doua dintre cele mai puternice asociatii la Federatia Pro Agro.

Federatia agricultorilor a ajuns la cifra de 16 membri. Dintre acestia, 6 sunt membri fondatori si ceilalti 10 membri au aderat la federatie pe parcursul celor 2 ani de existenta a organizatiei.

Recent, Federatia Nationala pro Agro s-a fortificat prin aderararea a doi mai jucatori din industrii puternice: Asociatia Crescatorilor de Albine si Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz.

Anuntul a fost efectuat de presedintele pro Agro, Alexandru Jurconi, care a declarat ca ca Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania este cea mai mare asociatie la nivel national, structura sa acoperind intreaga tara, prin filialele judetene si magazinele Apicola.

In ceea ce priveste Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz, in opinia lui Alexandru Jurconi, este vorba despre o organizatie in plina ascensiune. Cat despre sectorul bioenergetic, care face obiectul de activitate al organizatiei, Alexandru Jurconi a mai precizat ca „este in stransa corelare cu sectorul agrozootehnic si necesar pentru cresterea competitivitatii si rentabilitatii producatorilor din agricultura si industria alimentara romaneasca”.

Federatia Pro Agro a fost infiintata in 2012 de catre si pentru producatori din agricultura, industrie alimentara si servicii conexe in Romania. Asociatia Agricultorilor promoveaza, reprezinta, sustine si apara intereselor membrilor organizatiilor profesionale  reprezentative la nivel national in raporturile cu institutiile europene si nationale publice si private.

Pentru apicultori si viitori investitori in apicultura, aderarea la Asociatia Crescatorilor de Albine reprezinta urmatorul pas. Discutam despre o organizatie profesionala formata in 1958 si care contine filiale si societati comerciale in 40 de judete.




Tags: pro agroasociereafaceri in romaniaasociatia crescatorilor de albine

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]