Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune ghiduri pentru parinti, la oferta de Sf. Valentin

de Ilinca Dobrescu 13 Feb. 2014 2243
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iubirea adevarata nu se stinge niciodata. Ea poate doar sa creasca si sa se dezvolte in mod armonios. Asa ajungem sa dam fiinta celor mai dragi persoane din viata noastra: copiii nostri iubiti.

Si fiindca iubirea se dovedeste in fiecare zi, prin gesturi concrete, prin modul in care ii crestem si ii educam, v-am pregatit cateva ghiduri superbe, de parenting sau de vindecare prin Reiki, pentru parintii la dieta si pentru cei care vor sa urmeze un stil de viata ultra sanatos, la oferta de Sf. Valentin:


Joaca-te inteligent cu copilul tau

Descopera cele mai interesante fise educationale de desenat, fise de invatat numere, fise logice si distractive, fise pentru recunoscut litere si nu numai.

Secretele dietei in functie de anotimpuri
Afla cum sa urmezi o dieta cu adevarat utila celor care doresc sa slabeasca sau sa isi mentina greutatea optima in timp ce se bucura de alimentele preferate.

45 de cuvinte interzise parintilor
Ce sa NU spui niciodata copilului tau indiferent de varsta. Precum si ce sa faci in loc sa spui ceva ce vei regreta gasesti acum in ghidul practic pe CD, de un real folos oricarui parinte care se va simti mai imbogatit, mai informat si mai inspirat dupa ce il va citi.

Dezvoltarea personalitatii copilului tau
Ghidul practic de ajutor enom pentru parintii care doresc sa isi ajute copiii sa isi dezvolte personalitatea in mod optim.

Ghid practic - Secretele Feng Shui
Afla cum sa iti imbunatatesti viata personala si viata profesionala prin pasi mici, cum sa atragi armonie si echilibru in mod natural. Afla cum iti schimba viata simple gesturi. Iti pot imbunatati toate aspectele vietii.

Vindecarea prin Reiki - Ghid Complet
Descopera-te intr-un nou context: Vindecarea prin Reiki - Ghid Complet! O sansa in plus pentru o sanatate de fier in paralel cu evolutia spirituala!

Sleep Solution: Solutia impotriva insomniei
Invata cum sa adormi corect, ce exercitii te pot ajuta sa te odihnesti pentru ca ziua urmatoare sa fie una cu adevarat activa si plina de energie pozitiva.



Tags: valentine's dayghiduri pentru parintighiduri pentru

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]