Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concentreaza-te pe ce te motiveaza sa fii din ce in ce mai bun pe zi ce trece

de Ilinca Dobrescu 02 Aug. 2013 2432
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Motivatia reprezinta un sentiment inconfundabil si inestimabil. Nu poti pune pret pe motivatie pentru ca ea este cea de care depinde maniera in care te vei achita de sarcinile si responsabilitatile tale, maniera in care vei proceda pentru a-ti atinge obiectivele!

De aceea depunem eforturi serioase pentru ca motivatia noastra sa fie mereu la niveluri cat mai inalte! Iata si cateva dintre cele mai eficiente strategii care ne ajuta sa devenim din ce in ce mai motivati, pe zi ce trece:

1. Citim autobiografiile celor mai admirati oameni de afaceri! Cu totii avem modele de oameni pe care ii admiram cu toata forta si determinarea. Sunt oameni de afaceri, profesionisti, speaker, consultanti in vanzari sau mari advertiseri.

Si cu fiecare capitol din viata lor, se dezvaluie noi si noi victorii, esecuri si experiente mai mult sau mai putin placute. Esential de retinut este faptul ca fiecare dintre acestea reprezinta o sursa bogata de sfaturi si indrumari, greseli deja efectuate si pe care le puteti evita.

2. Citate motivationale oferite de oameni de marca din domeniu. Citatele motivationale sunt mici pilule care ne ofera cate putin din intelepciunea celor care deja au reusit sa dea lovitura acolo unde noi inca mai avem un drum lung de parcurs.

3. Esecurile ne motiveaza si ele in aceeasi masura in care o fac victoriile pe care le obtinem. Adevarul este ca unele persoane se alimenteaza mai usor cu succesele si altii cu esecuri. Cum ar putea un esec sa te motiveze? Ganditi-va la acele momente in care sunteti la pamant si realizati ca mai jos de atat nu se poate si chiar daca se poate, nu aveti de gand sa mergeti!

Asa ca singura optiune care va ramane este sa mergeti mai departe, cu toata determinarea de care puteti da dovada!

4. Colegii ne motiveaza si ei, alaturi de coach-i si mentori! De multe ori, singuri nu ne putem motiva, asa ca apelam la profesionisti si la cei din jurul nostru.

De aceea este si atat de important ca toti antreprenorii sa inteleaga importanta consolidarii unei culturi organizationale de top si a unor echipe de angajati care sa creeze un mediu de lucru mai mult decat agreabil.


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: motivatiamotivatiecum sa fii motivat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]