Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi o mica afacere ca nutritionist?

de Ilinca Dobrescu 10 Oct. 2012 6488
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile mici ar putea sa reprezinta solutia catre profit pentru din ce in ce mai multi romani presati de o criza economica ce se prelungeste in mod obsedant. Si adevarul este ca multi romani au renuntat la visul de a-si mai asigura un trai decent doar cu ajutorul unui loc de munca, unul oricum prea instabil.

Asa ca ne orientam catre acele afaceri mici pe care am putea sa le demaram si care ar putea sa ne aduca independenta financiara.

Pentru cei pasionati de diete alimentare si de urmarea unui stil de alimentatie cat mai sanatos, iata cateva detalii de ajutor pentru demararea unei afaceri ca nutritionist:

1. Proiectam un mic plan de afaceri. Acesta ar trebui sa contina detalii precum:

- ce servicii vom oferi;
- cine sunt clientii ideali pe care mizam;
- ce competitori majori exista in industrie si ...
- care sunt strategiile de promovare care ne vor ajuta sa ii devansam si sa ne asiguram o baza solida de clienti;
- care este acreditarea de care ne vom folosi pentru a ne practica meseria de nutritionist. Nu uitati faptul ca un nutritionist ramane persoana care isi poate pune amprenta pe intreaga noastra viata si sanatate, prin maniera in care reuseste sa ne induca un stil de alimentatie mai potrivit sau mai putin potrivit. Asa ca investiti timp, energie, bani si motivatie pentru a urma cursuri acreditate care sa va confere acest statut important.
- care este capitalul de care aveti nevoie pentru a demara aceasta afacere. Chiar daca pare o afacere simpla, nu ii subestimati puterea de absorbtie de capital. Asa ca nu excludeti ideea de a-i aloca un capital banesc solid si un cont de cheltuieli neprevazute care sa va ajute sa sustineti acest business de la stadiul de concept si pana la stadiul de profitabilitate.


2. Punem in aplicare toate detaliile existente in cadrul planului de afaceri. Ne asiguram ca detinem specializarea necesara, capitalul de care avem nevoie, strategiile de marketing care ne vor ajuta sa ne consolidam o baza de clienti cat mai serioasa.

3. Un pas important de efectuat este cel de a ne forma un portofoliu care sa ne sprijine in cooptarea de clienti. Nu facati rabat de calitatea si consistenta acestui dosar si investiti timp si energie in a va oferi serviciile pro-bono catre cat mai multi prieteni, rude, vecini si cunostinte. Pe baza marturiilor acestora puteti sa va intregiti portofoliul si prin intermediul recomandarilor acestora, puteti sa castigati clienti importanti.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafacerenutritonistafaceri ca nutritionistafacere nutritionist

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]