Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum pornim o afacere cu scutece lavabile?

de Ilinca Dobrescu 01 Aug. 2012 4969
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi parinti au auzit de faimoasele scutece lavabile, acele scutece destinate uzului nou-nascutilor si bebelusilor, produse pe care nu le aruncam dupa folosire, ci le spalam si le reutilizam. Aici incep adevaratele economii sa fie efectuate. Si adevarul este ca parintii stiu cati bani se cheltuie pentru achizitionarea scutecelor care ne costa atat de mult si care se termina atat de repede.

Una dintre cele mai tari idei de afaceri de valorificat cat mai rapid este cea de vanzare de scutece refolosibile. Sunt confectionate din materiale delicate, numai bune pentru funduletul copiilor. Sunt scutece pe care le aruncam in masina de spalat sau le spalam manual si care isi pastreaza proprietatile de-a lungul timpului, pentru perioade de timp variate.

Avantajele oferite de aceste produse sunt mari, evidente si nu mai necesita clarificari foarte consistente. Acest lucru inseamna ca nu veti fi nevoit sa investiti sume mari de bani in promovarea produselor dvs. Ele se vand singure, isi fac reclama prin simpla descriere.

Un alt mare avantaj este ca Romania este la inceput de drum in acest domeniu. Nu sunt multi parinti cei care au inceput sa le foloseasca si, in mod evident, daca ne gandim la cat de masificata este audienta tinta, deja suntem determinati sa punem mana pe stilouri sa incepem sa punem la punct un mic plan de atac.

Ca si variante pe care le aveti la dispozitie in valorificarea acestor idei de afaceri, ar trebui sa le luati in calcul pe acestea:

1. Confectionare de scutece refolosibile si comercializare - capital necesar: 4000 - 5000 euro.

2. Comercializare de scutece cu stoc si depozit activ - capital necesar: 10.000 - 12.000 euro.

3. Comercializare de scutece prin simpla intermediere, fara stoc, depozit si cu/fara servicii de curierat - capital necesar: 2000 - 3000 euro.

Fiecare varianta de valorificare a acestei idei de afaceri vine cu anumite necesitati financiare si cu un anumit set de eforturi de efectuat.

Promovarea produselor se efectueaza prin intermediul unui website, blog, pagina de Facebook, forum-uri, prin intermediul prietenilor, rudelor, vecinilor, colegilor, in cadrul targurilor si expozitiilor si nu numai!

Mult succes!


Tags: scutece refolosibilescutece lavabileafaceri scutece lavabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]