Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deschide-ti propria ferma de lipitori: Terapie si afacere in acelasi timp!

de Ilinca Dobrescu 01 Sep. 2013 5811
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lipitorile sunt viermi paraziti din apele dulci. Au corpul alungit si turit. La fiecare dintre capete, lipitorile au cate o ventuza cu ajutorul careia sug sangele animalelor de al caror corp se lipesc. Interesant... Si mai interesant este ca lipitorile aduc profituri uriase pentru cei care stiu cum sa le valorifice.

Aici discutam despre hirudoterapie, terapia cu ajutorul lipitorilor medicinale. Lipitorile medicinale poarta numele de hirudo medicinalis.

Spre deosebire de tratamentul alopat, cel cu lipitori nu are efecte secundare sau adverse! Saliva lipitorilor contine 30 de substante active! Cu efect miraculos pentru sanatate! Iata ce poate face numai una din ele, Hirudina! O puternica substanta bioactiva! Contine nu mai putin de 65 de aminoacizi cu proprietati antiinflamatorii, cu efect anestezic si dezinfectant. Imbunatateste microcirculatia sangelui in tesuturi si in locurile patologice.

Ca efect direct, inseamna: o detoxifiere generala, activarea sistemului imunitar, activarea sistemului cardiovascular, activarea sistemului nervos, activarea sistemului circulator!

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca un tratament naturist cu lipitori din clinicile din Germania poate sa coste enorm de mult. De la 5000 de euro si pana la 10.0000 de euro pentru terapia cu lipitorile medicinale pe care le putem creste si in Romania.

De asemenea, sa tinem cont de faptul ca pretul per kilogram pe piata externa (cel mai bun exemplu - America), fara intermediar, este situat intre 1.000 si 2.000 de euro! Desigur, aceste cifre depind in mod decisiv in functie de calitatea lipitorilor, de marimea lor, de modul in care au fost hranite si ingrijite.

Nu uitati ca aceasta activitate de crestere a lipitorilor se poate desfasura ca o a doua activitate! Pastreaza jobul actual! Pentru inceput, un angajat part time sau unul-doi colaboratori te scutesc de „eforturi” in ferma.

Aflati mai multe detalii despre afaceri cu lipitori aici >>>




Tags: ferma de lipitoricresterea lipitorilorferma lipitoriafacere cu lipitoriafaceri cu lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]