Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Employee service in sfaturi simple!

de Maria Nicutar 05 Iun. 2013 2188
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O prioritate din ce in ce mai evidenta pentru numerosi afaceristi este miza pe employee service. Mizam pe strategiile care ne ajuta sa ne ingrijim mai bine, mai eficient de oamenii care ne aduc profiturile pe care ni le dorim. Vrem sa stim ca lor le este bine pentru ca daca acest lucru se intampla, si noua ne este bine si afacerii ii merge bine!

Asa ca tinta noastra este sa ii multumim. Stim ca este posibil pentru ca nu luam in discutie acele cazuri izolate cand avem de-a face cu angajati vesnic nemultumiti sau cu angajati care nu isi cunosc adevarata valoare! Asa ca ne vom concentra pe oamenii care contribuie cu adevarat la succesul afacerii noastre, cei care merita toata atentia noastra.

Cateva sfaturi de care sa tineti cont pentru ca acestia sa fie mereu cat mai multumiti si relatia angajat-angajator sa fie una cat mai buna:


1. Tineti-va promisiunile, nu ii induceti in eroare, nu ii mintiti!
Iata 3 reguli dintr-un foc si este vital sa le respectati. Multi sunt angajatorii si managerii care cred ca este in regula sa iti induci putin angajatii in eroare, fie in ceea ce priveste marimea salariului, fie in ceea ce priveste volumul de munca pe care il vor presta sau distanta pana la o promovare!

Recomandarea noastra calduroasa este urmatoarea: Daca va doriti angajati care sa vina cu drag la munca, sa performeze din ce in ce mai bine si sa fie oameni pe care sa va bazati mult timp de acum incolo, atunci trebuie sa ii tratati asa cum v-ati dori si voi sa fiti tratati!


2. Oferiti-le salariul pe care il merita si un bonus pe deasupra. De fiecare data cand discutam despre un salariu corect si inca putin pe deasupra, discutam si despre o inertie benefica intregii companii. Oamenii tind sa munceasca pe masura salariului acordat, orice ar scrie in fisa postului si oricat de corect sau incorect vi s-ar parea acest lucru.

De aceea si descoperim foarte multi angajati care lenevesc pentru ca salariul acordat li se pare sau chiar este foarte redus fata de volumul de munca pe care angajatorul asteapta ca acesta sa il presteze! Asa ca oferiti-le oamenilor dvs un salariu corect si inca ceva pe deasupra, pentru impulsionare.

Multi afaceristi noteaza faptul ca nu platesc salarii mari pentru ca au de unde, ci au de unde pentru ca platesc salarii mari. Schimbati-va putin perspectiva si veti descoperi una dintre regulile de aur pentru orice fel de afacere!


3. Dati-le sansa sa se dezvolte in mod armonios, in functie de abilitatile si competentele pe care le detin, in functie de talentul lor, in functie de vise si aspiratii! Dati-le sansa sa se ocupe de proiecte care ii inspira si care le plac. Dati-le sansa sa colaboreze cu acei colegi in preajma carora se simt bine si cat mai relaxati si bine-dispusi!

Aparent, aceste aspecte pot parea mici, insa sa recunoastem ca si noi am stat in preajma unor colegi imposibili, poate chiar toxici si am simtit ca muncim greu, cu mare dificultate, fara spor, fara pic de entuziasm. Poate ca stateam chiar enorm de mult cu ochii pe ceas, pana cand programul de munca se termina.

Esential de inteles este faptul ca angajatii nostri sunt un soi de plantute de care trebuie sa avem grija pentru ca acestea sa se dezvolte. Fiecare plantuta contribuie la realizarea unei gradini de care sa fiti mandri la final de zi!

Mult succes si afaceri prospere!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: employee serviceemployee service strategii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]