Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exporturile romanesti de incaltaminte: Peste 2 mld euro in 2013, record istoric

de Ilinca Dobrescu 19 Feb. 2014 2665
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exporturile de incaltaminte au depasit nivelul de 2 miliarde de euro in anul 2013, cu o crestere de peste 25% comparativ cu anul 2012, conform datelor transmise catre Agerpres de Patronatul Sfera Factor.

Reprezentantii patronatului au confirmat faptul ca exporturile inregistrate in anul 2013 au reprezentat cea mai puternica performanta istorica a acestui sector, cu cca un sfert de miliard de euro mai mare decat recordul precendent, stabilit in 2011.

"Cifra este cu atat mai importanta cu cat a fost realizata la un an dupa o puternica scadere, de 15%, in 2012", a declarat pentru AGERPRES Angela Vasiliu Dimitriu, presedintele Patronatului Sfera Factor.

In incercarea de sprijinire a firmelor romanesti pentru cresterea vizibilitatii brandurilor si pentru a recunoaste tendintele din moda, Patronatul Sfera Factor organizeaza la inceputul primarii si a toamnei targuri de contractari Next Season. Anul acesta, Targul International de Incaltaminte, Confectii si Accesorii din Piele se va organiza in perioada 26 februarie - 1 martie, la Bucuresti.

"Prin editiile sale bianuale, Next Season se doreste a fi liantul dintre producatori, bayeri si gustul publicului. In acelasi timp Next Season ofera autoritatilor feedback-ul necesar pentru o mai profunda cunoastere a realitatilor economice", explica presedintele patronatului Sfera Factor, pentru Agerpres.

Patronatul Sfera Factor reuneste 70% din productie si mai mult de 90% din exporturile romanesti de incaltaminte, confectii si accesorii din piele.


Tags: afaceri cu incaltaminteincaltaminte romaniaexport incaltaminte

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]