Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de lipitori - O afacere stranie, insa profitabila!

de Ilinca Dobrescu 05 Iul. 2013 3795
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu toti vom creste anul acesta porci, vaci, gaini si curci. Unii se vor orienta catre pauni si struti, altii catre fazani si gaste pentru repopularea altor tari. Dintre toti, se remarca cei care au curajul sa intre in domenii noi, rar patrunse de antreprenori.

Un exemplu de astfel de afacere este ferma de lipitori. Lipitorile stau la baza unei afaceri cu toate sansele sa starneasca valva si sa aduca profituri substantiale. De ce? Cum procedam? Cine poate sa isi inceapa o astfel de afacere? Ce capital este necesar si ce oportunitati de dezvoltare sunt la indemana noastra?

Haideti sa le luam pe rand si sa clarificam tot ce trebuie pentru ca aceasta idee de afacere sa ajunga pe "mainile" oamenilor potriviti.

In primul rand, ne dorim infiintarea unei ferme de lipitori datorita faptului ca aceste mici vietati deloc atragatoare ca aspect, secreta hirudina. Este vorba despre o substanta uimitoare, cu capacitati de a vindeca sau ameliora o serie larga de boli si afectiuni.

Hirudina este o puternica substanta bioactiva ce contine nu mai putin de 65 de aminoacizi cuproprietati:antiinflamatorii, cu efect anestezic si dezinfectant. Hirudina imbunatateste microcirculatia sangelui in tesuturi si in locurile patologice.

De asemenea, sa tinem cont de faptul ca o ferma de lipitori ne putem deschide in momentul in care detinem un spatiu de minim 50 mp si un capital banesc de minim 10.000 de euro. Spatiul trebuie sa fie amenajat in acord cu normele sanitar-veterinare si conditiile de crestere pot fi unele cat se poate de simple. Practic, lipitorile cresc in acvarii si borcane de 3-5 l, nu doar in bazine betonate! Asa ca daca nu vreti sa investiti sume banesti prea mari in acest business, luati-o incet si asigurati lipitorilor conditii optime de crestere si in acest fel.

Una peste alta, capitalul necesar este unul redus, spatiul necesar este unul moderat, eforturile pe care le vom depune pentru a rentabiliza si profitabiliza aceasta afacere  sunt si ele moderate. Aflati despre ce eforturi discutam, cum se cresc lipitorile, ce hrana accepta, unde le puteti vinde si la ce preturi, cu ce rata de profitabilitate! Detalii aici >>>




Tags: ferma de lipitoriferma lipitoriafaceri cu lipitoriafacere cu lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]