Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de prepelite - Echipamentele si accesoriile necesare!

de Ideideafaceri.ro 27 Apr. 2012 5872
3 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma de prepelite ne incanta din ce in ce mai mult ca si afacere care merita sa fie demarata in 2012 si nu numai. Carnea de prepelite este considerata o delicatesa veritabila iar ouale de prepelita sunt folosite in cadrul multor diete si tratamente.

Iata si cateva informatii referitoare la echipamentele si accesoriile necesare pentru o ferma de prepelite, conform ghidului "Ferma de prepelite":

Pentru o productie familiala, prepelitele pot fi crescute fara o structura speciala. O crescatorie intensiva, o ferma de prepelite, necesita, in schimb, echipamente specifice. Primul necesar este incubatorul. Puii nascuti, la demaraj, au nevoie de un sol bine incalzit sau de o mama artificiala si de un spatiu incalzit.

Dupa cateva zile, nevoia de caldura este mai redusa si puii sunt transferati in custi destinate cresterii. Indivizii destinati reproductiei sunt pusi fie in custi speciale cu celule individuale, fie in custi mai mari sau mai mici, concepute pentru grupuri.

Exista echipamente speciale pentru prepelite, echipamente fara de care nu puteti conduce o ferma de prepelite la standarde moderne. Este nevoie de custi si baterii, de incubatoare, eclozionatoare, baterii-eleveze pentru demarare, adapatori si hranitori, dispozitive de stocat oua, dispozitive de transportat oua si nu numai.

De asemenea, mai este nevoie de higrometre si termometre care merit mentinerea sub control permanent a umniditatii si temperaturii locurilor de crestere. Ele sunt accesorii indispensabile pentru o ferma de prepelite.


>>>Cititi continuarea acestui capitol si toate informatiile necesare pentru a va consolida o afacere profitabile cu o ferma de prepelite!


Tags: ferma de prepeliteprepeliteechipamente ferma de prepeliteoua de prepelita

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Ferma de prepelite. Cum hraniti puii de prepelita

de Idei de afaceri
17 Iun 2016
Pentru hrana puilor de prepelita, nevoile de proteine sunt de ordinul a 28% in cursul primelor saptamani pentru ca apoi sa se reduca la 20% in...

Afaceri cu prepelite - Investitii mici, profituri neasteptat de mari!

de Matei Antonescu
28 Aug 2013
Prepelitele sunt unele dintre pasarile care ne ofera productii importante de oua, penaj, carne usoara si sanatoasa si chiar si guano, gunoiul...

Aspecte esentiale despre afacerea cu prepelite!

de Adela Simonescu
28 Feb 2013
Afacerile cu prepelite japoneze sunt mai mult decat banoase atunci cand stim cum sa le administram. Si adevarul este ca discutam despre una dintre...

Ferma de prepelite - O afacere profitabila in 2013!

de Victor Oancea
19 Nov 2012
Ferma de prepelite ramane una dintre cele mai interesante afaceri pentru 2013. Si asta pentru ca discutam despre o afacere ce se concentreaza pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]