Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grafetee, aplicatia care iti transforma locatiile preferate in bookmarkuri!

de Ilinca Dobrescu 26 Iul. 2012 2355
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Grafetee este o noua aplicatie care reuseste sa ofere utilizatorilor de smartphone-uri functii extrem de interesante. Aplicatia le permite utilizatorilor sa isi adauge in bookmark-uri locatii real-world pe care doresc sa le salveze pentru mai tarziu sau sa ale caror date sa le sharuiasca cu prietenii si colegii lor.

Grafetee este o aplicatie gratuita si disponibila pentru iOS si pentru smartphone-urile cu Android. Utilizatorii isi pot tagui locatiile preferate si le pot adauga in feed-uri pentru prietenii si colegii lor. Putem alege o cafenea perfecta pentru o dimineata de sambata, o sala de aerobic cu servicii impecabile, o casa de vanzare pe care dorim sa o verificam sau un loc care ne trezeste amintiri placute si pe care dorim sa il revizitam cat mai curand, noteaza Springwise.

Datele culese de utilizatorii aplicatiei Grafetee sunt vizualizabile de prietenii lor si exista si liste publice pentru toata comunitatea Grafetee, mai noteaza Springwise.

Desi a fost promovata drept o aplicatie strans legata de taguirea locatiilor offline pentru viitoare vizite, exista si posibilitatea de a o folosi pentru a anunta evenimente importante, pentru a transmite date si informatii in cazul unor accidente petrecute in zona, de a transmite informatii in cazuri de urgenta, mai aminteste sursa.


Tags: grafeteelocatii offline bookmarkaplicatie grafetee

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]