Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013 - Cum iti deschizi o gradinita profitabila?

de Ilinca Dobrescu 29 Oct. 2012 11352
3.5 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Gradinitele particulare au devenit afaceri profitabile pentru numerosi romani. Si asta se intampla pentru ca orice gradinita reprezinta o serie de servicii vitale pentru parintii din ziua de astazi. Suntem grabiti si ne concentram pe mersul carierei, avem afaceri si viata profesionala trebuie sa mearga struna si pentru barbati si pentru femei.

O gradinita particulara se poate dovedi o afacere profitabila in urmatoarele conditii:

1. oferim servicii de calitate intotdeauna, fara exceptie.
Calitatea reprezinta cuvantul de baza nu numai cand discutam despre gradinite. Calitatea profesionistilor, calitatea hranei, calitatea jucariilor si nu numai, sunt cateva aspecte pe care sa va centrati atentia.

2. locatia in cadrul careia ne-am amplasat gradinita trebuie sa fie una strategic aleasa. Alegeti acele locatii care sa corespunda cu profilul clientilor care va alcatuiesc audienta tinta. Aveti o gradinita particulara de lux, cu servicii la preturi foarte piperate? Nu mai este cazul sa va spunem ce locatii sunt cele optime pentru a va asigura ca toti clientii vizati va vor frecventa.

3. planul de afaceri ramane o unealta fara de care nu aveti ce face. Este esential sa planificati cu atentie si in cele mai mici detalii toate aspectele referitoare la start-up. Si asta pentru ca norocul nu are nimic de-a face cu succesul unei afaceri. Profiturile apar in timp si in mod planificat.

4. marketing-ul reprezinta o serie de instrumente de care va veti folosi in mod substantial pentru a va aduce afacerea in lumina reflectoarelor. Asa ca este cazul sa cooptati personal specializat care sa va ajute sa va promovati imaginea afacerii, serviciile, reputatia, imaginea educatorilor si nu numai.

5. un alt lucru de care sa tineti cont si care va aduce un nivel inalt de profitabilitate este cercetarea competitorilor dvs. Aflati cine sunt competitorii alaturi de care impartiti o anumita audienta tinta si incercati sa faceti mai mult decat reusesc acestia. Stiti ca toti competitorii dvs au program pana la ora 18:00? Stiti ca nu ofera preparate culinare organice? Stiti ca grupele sunt formate dintr-un numar maricel de copii? Iata doar cateva dintre aspectele pe care va puteti centra atentia pentru a va putea diferentia in mod clar.

6. online ... iata un nou termen pe care va veti concentra extrem de mult. Reputatia online conteaza enorm, asa ca investiti in consolidarea unui website, a unui blog, a unui forum si a unei pagini de Facebook.



Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebari referitoare la aceasta idee de afacere in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu





Tags: gradinitacum deschizi o gradinitaafaceri profitabileafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]