Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013: Shop de macarons!

de Ilinca Dobrescu 08 Iul. 2013 6875
4 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Macarons sunt unele dintre cele mai gustoase si rafinate dulciuri din lumea intreaga. Oriunde mergi, shop-urile de macarons sunt putine si isi vand productiile foarte rapid, adoratori fiind multi!

O idee de afacere pentru 2013 este shop-ul de macarons. Sa tinem cont de anumite aspecte pro pentru demararea acestei afaceri:

1. Nivelul competitional este redus in cadrul acestui domeniu. Shop-urile de macarons sunt putine, asa ca aveti toate sansele sa identificati o locatie ideala.

2. Nivelul de cerere este ridicat. Macarons sunt dulciuri foarte populare si pentru care cererea este din ce in ce mai mare. Din nou, sansele sunt mari ca incasarile sa fie unele substantiale.

3. Audienta-tinta este reprezentata de clientii cu venituri peste medie. Sa recunoastem ca nu discutam despre produse tocmai ieftine. Sunt produse destinate celor neafectati de criza economica. In concluzie, aceasta afacere poate rezista crizei economice cu tot stoicismul!


Care este capitalul banesc de care avem nevoie pentru a demara aceasta afacere? Afacerea de fata se poate demara prin intermediul unui capital de minim 60.000 de euro. Chiria va cere o suma destul de serioasa, avand in vedere ca locatia aleasa va fi una ultra-centrala. Luati in calcul minim 18 luni pana la atingerea pragului de rentabilitate si costuri ce trebuie sustinute pana in acest moment, preferabil doar din incasari.

De asemenea, tinem cont si de urmatoarele aspecte decisive pentru succesul afacerii:

1. Cooptati cofetari cu experienta
pentru ca nivelul calitatii produselor va decide profitabilitatea afacerii!

2. Consolidati-va un plan de afaceri care sa va ajute sa tineti in frau toate aspectele referitoare la mersul acestei afaceri.

3. Mizati pe profesionisti care sa va ajute sa consolidati o prezenta online de top! Veti avea nevoie de toate canalele potrivite pentru ca aceasta afacere sa detina nivel maxim de vizibilitate si promovare!

4. Tineti cheltuielile sub control. Discutam despre una dintre acele afaceri care tind sa absoarba sume banesti impresionante. Din pacate, chiar daca ne adresam unei audiente-tinta mari, riscurile sunt mari si trebuie luate in considerare. Cooptati un consultant financiar care sa va ajute sa elaborati un plan de strategii de reducere a cheltuielilor aferente acestei afaceri.

5. Lucrati cu furnizori seriosi! Este esential sa nu mizati pe existenta unui singur furnizor pentru materia prima necesara, ci sa aveti mereu o alternativa pregatita. Lucrati cu furnizori care sa va asigure produse de calitate, oferte constante, preturi rezonabile!

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.tastyfoodthings.blogspot.ro



Tags: afacere cu macaronsshop de macaronsidei de afaceriafacere macarons

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

5 idei de afaceri ideale pentru 2020

de Florin Amariei
22 Oct 2019
Un nou an, un nou inceput, nu? Ei bine, am cercetat si am gasit 5 idei de afaceri ideale pentru anul 2020. Poti profita de ultimele luni ramase din...

Idei de afaceri in care poti investi fara frica

de Florin Amariei
16 Feb 2021
Iti prezentam cateva idei de afaceri in care poti investi fara frica. Nu uita, insa, ca orice business are riscul sau. Trebuie, totusi, sa fii atent...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 idei de afaceri care pot fi incepute chiar azi

de Florin Amariei
13 Feb 2020
Inspiratia poate veni de oriunde pentru o afacere de succes, asadar iti propunem 6 idei care pot fi incepute chiar azi. Cariera ta de antreprenor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]