Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri noi: Robotul solar care iti tunde peluza singur!

de Maria Nicutar 10 Iul. 2012 3836
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Am dat peste tot felul de idei de afaceri zilele acestea. Am descoperit aspiratoare care au personalitate si carora trebuie sa le vorbesti pentru a le activa si astazi mai descoperim una dintre acele idei de afaceri care ne vor ramane in memorie multa vreme de acum incolo. Este vorba despre un robot care iti tunde peluza singur si se incarca cu energie solara.

Robotul Automower Solar Hybrid a fost proiectat  de specialistii Husqvarna si ofera beneficii serioase utilizatorilor. In primul rand, robotul se adreseaza celor care iubesc natura si doresc sa o pastreze cat mai neatinsa. Automower Solar Hybrid se incarca cu energie solara si nu are nicio emisie toxica pentru mediul inconjurator. Robotul foloseste energie cam cat este nevoie pentru un bec normal sa lumineze.

De asemenea, robotul economiseste aproximativ 40 de ore de munca in fiecare an, echivalentul unui weekend de vacanta, noteaza reprezentantii Husqvarna pentru Springwise.

Proprietarii trebuie doar sa intinda un cablu care spune robotului pana unde sa tunda peluza si sa il lase sa isi faca treaba. Acesta tunde iarba atat de fin si marunt inca nu este nevoie sa fie stransa, ea actionand ca fertilizator.

Iata un produs care combina doua nevoi majore: nevoia de economisire a timpului si cea de protejare a mediului inconjurator, fapt care face din Husqvarna unul dintre cele mai interesante branduri in acest moment.

Aveti si voi idei de afaceri de un astfel de calibru? Puneti-le in aplicare. Noi va ajutam!


Tags: robot husqvarnarobot peluzarobot tunde peluza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]