Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri originale: Altfel de mobila, mai mult spatiu!

de Adela Simonescu 07 Nov. 2013 3525
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem idei de afaceri noi si originale si acest lucru este cat se poate de natural si de benefic pentru progres continuu in mediul business. Dinamica trebuie sa se pastreze pentru ca fluxul de profituri sa fie cat se poate de consistent.

Si pentru ca idei de afaceri noi si originale sunt valorificate zilnic si peste hotare, iata una care va va inspira: Patul mobil!

In prezent, tinerii si familiile proaspat intemeiate se lovesc de o problema cat se poate de serioasa: lipsa de spatiu. Din fericire, suntem oameni dotati cu doze inalte de creativitate si acest lucru ne ajuta enorm in rezolvarea problemelor pe care dorim sa le rezolvam.

Asa se face ca apelam la designeri care pot jongla perfect cu acele culori care vor da senzatia de spatiu mai mult. Vom colabora cu mesteri care ne pot realiza mobila pe comanda (O idee de afacere trasnet!) si vom utiliza si cele mai noi tipuri de piese de mobilier care se pot strange, reface, remodela si care pot ocupa mai multe functii.

Un exemplu excelent este patul mobil realizat de catre designerii Espace Loggia. Specialistii au venit cu o idee mai mult decat fantastica. Paturile (simple, duble, you name it!) se pot ridica pana la tavan atunci cand nu sunt folosite si se pot lasa la sol atunci cand este cazul. Cadrul patului gliseaza pe sinele montate pe perete.

Astfel, un dormitor poate deveni si atelier de lucru, spatiu office, camera de joaca sau ce iti mai trece prin minte. Economisim spatiu si acest lucru vine foarte sus pe lista de necesitati pentru orice persoana, indiferent cat de spatioasa este deja locuinta.

Antreprenori si viitori antreprenori, inspirati-va din aceste idei de afaceri si cercetati domeniul. Clientii asteapta noi solutii pentru locuintele lor si pentru spatiile lor de birouri.


sursa foto: www.espace-loggia.com


Tags: idei de afaceri noiidei de afaceri originaleafaceri noiafaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Sursa unor idei de afaceri noi: produse si servicii din alte tari

12 Apr 2016
Identificarea ideilor de afaceri cu potential este prima etapa in dezvoltarea unei afaceri. Totusi, este un pas important care dicteaza modul in...

Afaceri originale - Picteaza-ti propria pizza!

de Adela Simonescu
13 Mar 2013
Am mai intalnit servicii de customizare pentru pizza perfecta pana acum. Sunt numeroase pizzerii care iti permit sa iti alegi ingredientele din care...

Idei de afaceri originale: Deschide-ti un magazin de condimente din jurul lumii!

de Maria Nicutar
09 Oct 2012
Cateodata avem idei de afaceri geniale si in acest punct incepem sa-i privim pe cei de langa noi cu maxima indoiala. Daca ceilalti imi vor fura ideea...

Idei de afaceri noi: Robotul solar care iti tunde peluza singur!

de Maria Nicutar
10 Iul 2012
Am dat peste tot felul de idei de afaceri zilele acestea. Am descoperit aspiratoare care au personalitate si carora trebuie sa le vorbesti pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]