Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In 2013 crestem porci asiatici si ne imbogatim? Se prea poate! Afla cum!

de Victor Oancea 28 Mai. 2013 3608
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La urma urmei, oamenii fac bani si din piatra seaca. Asa ca de ce nu am reusi sa facem bani de pe urma porcilor vietnamezi, acei porci asiatici cu un aspect diferit de al porcilor clasici din tara, dar cu o carne sanatoasa!

Cel mai mult, in mediul de afaceri, conteaza sa vii cu ceva nou. Dar, atentie! Acel ceva trebuie sa fie mai bun decat ce se gasea pe piata pana in acel moment. Asa se intampla cand a aparut sapunul BIO, ECO, organic! Pe piata deja se gasea sapun, produse care poate ca aveau si efecte nefaste asupra sanatatii pielii noastre.

Apoi, cand a aparut sapunul BIO, totul s-a schimbat in bine! A aparut un produs nou, cu beneficii uimitoare, mai scump, dar care isi merita toti banii!

Cam asa se intampla si cand discutam despre porci asiatici. Discutam despre o rasa care se adapteaza usor si la ierni mai aspre, un porc ce consuma mai putina hrana si care apartine de o rasa mai profitabila decat una obisnuita.

Sa tinem cont de sunt porci erbivori, apti de reproductie foarte devreme. Mai mult, fata de 30% deseuri inregistrate la sacrificarea unui porc normal, rasa  in discutie contribuie doar cu 12%.

De asemenea, sa tinem cont de faptul ca o scroafa poate da nastere chiar si la 27-28 de purcei. Rezistenta acestora este foarte mare, nefiind necesare vaccinari dese, constante. Scroafa ecologica are un echilibru psihic foarte bun si un instinct matern bine dezvoltat.

Nu in ultimul rand, desigur, sa luam in considerare faptul ca discutam despre un tip de carne considerata o delicatesa veritabila. Iar un aspect pe care nu-l poti neglija este faptul ca un purcel erbivor de 20 kg poate ajunge la 1200 lei! Sunt cifre extrem de atragatoare si pentru un necunoscutor, daramite pentru o persoana care a mai crescut porci si stie ce situatia se aplica in cazul raselor obisnuite!

Mai multe detalii despre porcii vietnamezi, cum ii cresteti, cum ii ingrijiti, cum ii valorificati, ce investitii sunt necesare si nu numai, gasiti in ghidul " O afacere fara colesterol: Cresterea porcilor Vietnamezi, Mangalita, Bazna"!


Ghidul este disponibil aici, cu informatii complete si despre Bazna si Mangalita, alti doi rivali ai porcului asiatic. Ramane la latitudinea dvs care dintre aceste afaceri va deveni cea din care va veti extrage profiturile pe viitor!



Tags: porci ecologicicresterea porcilor in sistem ecologiccrestere porci ecologiciafaceri porci ecologici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]