Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepeti o afacere simpla, cu iz de primavara: Accesorii HANDMADE!

de Zenobia Badescu 08 Feb. 2011 7431
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vreti sa stiti cum puteti castiga bani facand ceva care sa va placa si azi si maine si peste un an sau zece si avand o libertate de creatie nelimitata? Trendul handmade este mai puternic decat oricand. Fie ca va doriti un obiect realizat exact pe gustul dumneavoastra, fie ca vreti sa-i bucurati pe ceilalti, conceptul HANDMADE inseamna o activitate placuta, relaxanta si linistitoare, un in care va puteti retrage, exprima in voie si castiga bani.

In 2011 bijuteriile sunt feminine, indraznete si masive.



Accesoriile lucrate manual au aparut din nevoia de unicitate si originalitate, ca urmare a suprapopularii pietei cu diverse produse de serie. Gentile colorate sau bijuteriile elegante constituie accesoriul potrivit pentru orice tinuta, dar si un cadou care dovedeste bun gust si imaginatie. De la un hobby relaxant la o afacere profitabila nu este decat un pas.

Ce produse handmade puteti realiza? Gama este extrem de variata. CD-ul - Cum sa incepi o afacere cu produse handmade: martisoare, bijuterii, accesorii? va arata cum sa realizati: accesorii, martisoare, decoratiuni, podoabe, cadouri, felicitari, invitatii, lumanari, papusi, genti, curele, portofele. Fiecare dintre acestea sunt tentante ca afacere.

Unde si cum puteti vinde un produs handmade? Caile prin care puteti vinde un produs handmade sunt multiple. Cel mai important pas este alcatuirea unui portofoliu de clienti, cu ajutorul prietenilor sau a reclamei accesibile. Primii clienti de obicei sunt rude, prieteni, colegi. Alte variante de vanzare: magazine specializate pentru produse handmade, magazin online, targuri, prezentari.

Cat puteti castiga? Veniturile depind foarte mult de implicarea dumneavoastra in afacere. Puteti porni pe acest drum cu o suma foarte mica, din care sa va asigurati doar materia prima, cateva scule si materialele informative. Toate acestea ar putea costa doar 150-200 lei. Venitul obtinut il puteti reinvesti.

De unde luati materialele? Procurarea materialelor pe care doriti sa le folositi pentru confectionarea martisoarelor, gablonturilor, bijuteriilor, accesoriilor textile si a  altor obiecte decorative nu este o problema. Sunt componente pe care nu le gasiti in natura, dar le puteti procura simplu de la cateva firme care s-au specializat in aceste domenii si care isi expun marfa in magazinele lor online. La fel si in cazul sculelor si chiar al unor sfaturi si tehnici de folosire. Nu trebuie decat sa alegeti.

“Este un business foarte profitabil pentru mine - imi permite sa lucrez cu incantare si bucurie in fiecare zi, dar imi permite si sa duc o viata frumoasa in afara orelor de munca.” Este afirmatia Florinei Erimescu de la Josephine, a carei poveste de afaceri o gasiti in lucrare.

Fiecare capitol al lucrarii este insotit de adrese utile privind produse, tehnici, creatori si furnizori.

Mai multe detalii despre CD-ul - Cum sa incepi o afacere cu produse handmade: martisoare, bijuterii, accesorii.



Tags: handmadeaccesoriimartisoarebijuteriiafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Pretul unui produs handmade. Stabilirea valorii corecte

de Idei de afaceri
19 Ian 2024
Stabilirea pretului unui produs handmade este una dintre cele mai dificile etape in punerea pe picioare a afacerii. Principalul motiv il constituie...

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei
01 Ian 2020
Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]