Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jocurile online - o industrie care va supravietui indiferent de starea economiei

de Andrioae Ruxandra 29 Iun. 2014 2613
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te pricepi la jocuri si esti un fan inrait, poti avea propria afacere in aceasta industrie. Pentru a putea crea un joc pe computer ai nevoie de anumite abilitati, iar acest lucru se poate realiza doar avand o experienta practica in domeniu. Este o nisa perfecta pentru cei care sunt pasionati de jocuri, iar ideile de afaceri sunt nelimitate.

 
Oportunitatile de afaceri sunt in continua crestere in ceea ce priveste jocurile online. Piata de afaceri este destul de consistenta in ultimii ani referitor la utilizatorii cu varsta intre 15 si 34 de ani.
Industria jocurilor online se va mentine intotdeauna pe linia de plutire, pentru ca tehnologia se dezvolta dintr-o clipa intr-alta, daca tinem cont de aparitia tabletelor si a smartphone-urilor, inclusiv a laptopurilor de ultima generatie. 
 
Prin intermediul jocurilor online poti invata cum sa-ti dezvolti multe abilitati, dar trebuie mai intai sa iei in considerare cateva lucruri:
 
1. Ce stii despre aceasta industrie si ce tehnici specifice cunosti? Care sunt hobby-urile/interesele tale si cine iti poate furniza expertiza tehnica in dezvoltarea jocurilor online?
2. Dezvoltarea unor jocuri cu o tema prestabilita (de exemplu, Farmville, Cityville etc.), bazata pe propria ta imaginatie.
3. Pune-ti talentul la bataie pentru a crea jocuri pentru copiii intre 3 si 8 ani si pentru celelalte categorii de varste.
 
Pentru a-ti pune afacerea pe picioare trebuie sa fii interesat de industria jocurilor, sa ai cunostinte avansate de software, sa iti dai seama despre interfata unui joc avand la dispozitie putine detalii, sa ai imaginatie, sa te pricepi la grafica video si audio, sa fii organizat si sa te pricepi la managament si marketing (pentru asta, poti apela la un specialist).
 
Ai nevoie de un computer foarte performant, de internet, de software potrivit jocurilor de ultima generatie, care sa includa o grafica video impecabila. 
 
Inainte de a incepe afacerea, te poti informa prin metoda vizionarii tutorialelor online si poti participa la cateva cursuri care sa iti reimprospateze cunostintele. Ideea este ca, daca dai lovitura si vei reusi sa creezi un joc care sa atraga atentia clientilor, restul va veni de la sine: cineva iti va cumpara produsul si, cine stie, te vei extinde si vei avea propriul job: acela de a crea jocuri si de a le lansa pe piata. Nu este o activitate usoara si de unul singur nu vei reusi sa iti imparti sarcinile; daca iti gasesti un partener de afaceri la fel de priceput in software si pasionat de jocuri, iti va fi mai usor sa iti atingi visul.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceriafaceri profitabilejocuri onlineafaceri jocuri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]