Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lavanda, migdale dulci, smochine in Romania? Perfect posibil insa putini stiu!

de Ilinca Dobrescu 13 Sep. 2013 3701
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceste culturi sunt deja sustinute in Romania. Din pacate, putini romani stiu de acest lucru, fapt pentru care afacerile din domeniu sunt considerate a fi secrete bine pazite. La urma urmei, cine nu ar dori sa aiba o afacere intr-un domeniu in care nivelul competitional sa fie minim...

In prezent, s-a lansat ghidul Ghidul despre
culturile de plante exotice in Romania. Discutam despre o serie importanta de informatii ideale pentru cei care cauta sa investeasca in acest domeniu, in agricultura ce mizeaza pe culturi inedite in Romania.

Lucrarea "Colectia Afaceri Profitabile: Culturi exotice aclimatizate in Romania" ofera informatii cu privire la cultura si ingrijirea plantatiilor. Ofera date despre investitiile pe care trebuie sa le efectuam in aceste afaceri, informatii despre profit si cheltuieli, despre teren si utilajele pe care va trebui sa le achizitionam.

Mai mult, lucrarea ne pune la dispozitie informatii specifice referitoare la fiecare tip de planta exotica pe care o putem cultiva in Romania, cu maxim de sanse!

In acelasi timp, pentru cei interesati, ghidul de fata reprezinta si o interesanta colectie de sfaturi referitoare la managementul si marketingul afacerii, alaturi de date despre adresele ce ne pot fi utile, adrese ale unor furnizori, distribuitori si comercianti importanti.

Nu in ultimul rand, in cadrul lucrarii veti descoperi si cateva dintre cele mai valoroase interviuri cu intreprinzatori care deja au dat lovitura in acest domeniu.

Nu ezitati! Investiti in agricultura pentru ca Romania dispune inca de terenuri agricole extrem de fertile si inca ferite de poluare la cote inalte. Mai mult, investitiile in agricultura se dovedesc cu atat mai inspirate cu cat mizam pe culturi noi, culturi exotice. Se poate ca porumbul si cartofii sa nu ne mai ofere aceleasi satisfactii financiare pe care ni le dorim in prezent. Si se poate ca asteptarile noastre sa fie intrecute atunci cand privim peste dunga orizontului!

Mult succes si lectura placuta!

>>>Detalii despre ghidul "Culturi exotice aclimatizate in Romania" aici, in pagina sa oficiala>>>




Tags: culturi exoticeculturi exotice in romaniaculturi in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]