Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Monica Panait - Pasiune pentru make-up art si afaceri de succes!

de Maria Nicutar 09 Aug. 2012 5184
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Make-Up Artist de succes si proprietara “Colors” Make-Up Studio, Monica Panait dovedeste tuturor cum se pot lansa afaceri profitabile din pasiune. Si nu orice pasiune, ci una prin intermediul careia reuseste sa ofere oricarei femei frumusete la orice ora din zi! Antreprenoarea realizeaza machiaj de mireasa, make up beauty, fashion, machiaj comercial si nu numai. De asemenea, in cadrul studioului de machiaj "Colors", Monica Panait organizeaza cursuri de automachiaj, workshop de machiaj profesional pentru make-up artisti incepatori si avansati.

Maria Nicutar: Ai un business de succes deplin si de viitor sigur. Ce anume te-a atras in acest domeniu?
 
Monica Panait: Inca de la varsta de 17 ani am fost atrasa de aceasta lume, cand am participat la un concurs important de miss. A fost prima oara cand am luat contact cu machiajul, si am fost uimita sa vad ce schimbare poate produce un machiaj bine realizat. Am privit cu foarte mare interes ceea ce facea make-up artistul acelui concurs si am stiut ca asta este calea pe care trebuie sa o urmez. Din pacate situatia de atunci nu mi-a permis acest lucru si ca atare a trebuit sa treaca ceva timp pana sa fac acest pas, pana sa devin make-up artist. Acum am 34 de ani si de 6 ani fac ceea ce mi-am dorit…machiaj.
 

Maria Nicutar: Care au fost pasii esentiali pe care i-ai urmat pentru a-ti aduce afacerea in stadiul in care se afla astazi?
 
Monica Panait: Am muncit foarte mult sa ajung unde sunt acum, sa capat notorietate si sa pot avea propriul meu studio de makeup. Satisfactia este cu atat mai mare cu cat am realizat totul prin forte proprii, fara ajutorul nimanui. In continuare muncesc foarte mult, sunt intr-o permanenta competitie cu mine insami si incerc sa impartasesc si altora din cunostintele mele prin workshop-urile pe care le organizez.
 

Maria Nicutar: Cum te-a afectat criza economica si ce strategii ai folosit pentru a-i face fata, pentru a-ti mentine afacerile pe linie de profit?
 
Monica Panait: De la an la an numarul clientelor multumite care trec prin mana mea creste, astfel recomandarilor lor nu intarzie sa apara. Important cred ca a fost si faptul ca iubesc ceea ce fac, o fac cu o pasiune si asta se vede in machiaj. Seriozitatea si buna comunicare sunt si ele cuvinte cheie in ceea ce priveste acest aspect.
 

Maria Nicutar: Care este make-up artistul tau preferat?

Monica Panait: Celebrul make-up artist Scott Barnes! Este genial! Reuseste sa transforme orice femeie intr-o diva de fiecare data. Este cel de care Jennifer Lopez nu se poate lipsi de mai bine de 10 ani, cel care i-a creat celebrul look “The Glow”.
 

Maria Nicutar: Brandul Monica Panait este unul puternic. Ce planuri de viitor ai in aceasta afacere?
 
Monica Panait: Imi doresc sa continui pe aceasta linie ca si pana acum, sa incerc sa devin mai buna pe zi ce trece, sa impartasesc tot ce stiu si altora, cum spuneam prin atelierele pe care le sustin. Pregatesc impreuna cu fotograful Liviu Subtirica o serie de proiecte ce vor implica si cursantele care iau parte la atelierele mele.
 
 
Maria Nicutar: Ce sfaturi le poti oferi celor care doresc sa devina make-up artisti?
 
Monica Panait: Sa isi doreasca cu adevarat sa urmeze aceasta meserie, sa nu o faca doar ca au auzit ca “se castiga bine”. Sa simta ca acesta este drumul lor, sa dea dovada de seriozitate, sa investeasca timp si nu numai in machiaj, sa urmeze o scoala buna in acest domeniu si sa munceasca mult.


www.monicapanait.com
Monica Panait pe Facebook


Tags: monica panaitmonica panait make-upmonica panait makeupmonica panait machiaj

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]