Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere care iti pune spiritul antreprenorial la incercare: repararea si vanzarea telefoanelor

de Andrioae Ruxandra 27 Iul. 2014 5972
4.83 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Smartphone-urile sunt foarte cautate, asadar branduri precum Blackberry, iPhone, iPad, Samsung Galaxy, HTC sunt distribuite peste tot in lume. Vanzarea si cumpararea telefoanelor mobile folosite reprezinta o afacere profitabila, pentru ca aproape toti oamenii au telefoane mobile si nu toti isi permit sa-si cumpere ultimele modele care apar pe piata.

 
Poti oferi oamenilor cu buget stramtorat ocazia de a cumpara telefoane mobile de ultima generatie la mana a doua. Cumpararea si vanzarea telefoanelor poate fi dificila, dar imediat ce vei intelege tacticile furnizorilor, afacerea va deveni mult mai usor de manevrat. 
 
Pentru inceput, ai nevoie de un capital substantial pentru a te aproviziona cu telefoane. Este necesar sa faci si un studiu de fezabilitate. Trebuie sa iti alegi publicul-tinta  si sa iti dai seama ce fel de telefoane sunt mai populare in randul clientilor.
 
Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este sa stii totul despre telefoane mobile si sa le poti seta. Clientii iti vor solicita diverse informatii despre telefoane, iar tu trebuie sa le raspunzi pe masura.  Poti gasi un furnizor cu care sa inchei contracte sau poti face rost de telefoane care sunt defecte. Dupa ce le repari si le faci sa arate ca noi, le poti vinde, oferind clientilor si garantiile produselor.
 
Cand cumperi un telefon la mana a doua, asigura-te ca inchei o afacere la un nivel calitativ superior si ca vei pune un pret acceptabil pentru a-l vinde mai departe. Trebuie sa te asiguri ca telefoanele functioneaza si ca sunt intr-o forma buna pentru a fi vandute. 
 
Nu cumpara telefoane care au ecranele sparte, pentru ca te va costa mult sa le repari. Este recomandabil sa cumperi telefoane offline, si nu online, pentru ca in acest fel, riscul sa fii pacalit este mai mic. O alta problema cu care te poti confrunta este sa verifici daca telefonul este furat, pentru ca nu-ti vei dori sa ai o afacere cu telefoane furate.
 
Este important sa descrii fiecare model de telefon pe care il ai si pretul cu care vrei sa-l vinzi. Daca telefonul este zgariat sau are alte probleme minore, trebuie sa anunti clientii. Cel mai bun instrument de marketing pentru acest tip de afacere este recomandarea clientilor multumiti, iar pentru asta, calitatea telefoanelor tale trebuie sa fie superioara.
 
Ca incepator in afacere, este inevitabil faptul ca vei esua daca vei cumpara telefoane stricate sau cu o calitate inferioara. O cale de a preveni aceasta situatie este sa stii sa le repari si sa le restaurezi chiar tu.
 
Asadar, vanzarea si cumpararea telefoanelor uzate este o afacere profitabila, este o afacere care presupune indemanare, sociabilitate si bune capacitati persuasive. Daca vei sti sa o administrezi, afacerea va fi una de succes. 
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afacerireparare telefoanereparatii telefoanevanzare telefoaneafaceri telefoanesmartphone

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]