Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pasii esentiali pentru a ne deschide o florarie profitabila

de Adela Simonescu 27 Iul. 2017 22917
4.09 din 119 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Florariile sunt afaceri extrem de profitabile daca se indeplinesc anumite conditii esentiale. Este natural sa ne dorim flori de cea mai buna calitate la preturi corecte, cele mai spectaculoase aranjamente florale si cele mai interesante specii de flori.

Haideti acum sa vedem si care sunt pasii esential de efectuat pentru a ne deschide o florarie profitabila:

1. Stabilim clar daca vrem sa cumparam o afacere deja existenta sau sa consolidam una de la zero. In functie de decizie putem sa ne apucam sa proiectam planul de afaceri
cu toate detaliile necesare pentru demararea, sustinerea, dezvoltarea si eventuala vanzare a afacerii.

Nu uitati faptul ca un plan de afaceri va ajuta sa cooptati un partener de afaceri, un investitor, sa atrageti fonduri europene pentru activitatile eligibile, sa obtineti autorizatii sau sa va vindeti afacerea cat mai rapid si in conditii cat mai avantajoase.

2. Alegem o locatie avantajoasa si o renovam, redecoram samd.

3. Punem la punct toate detaliile referitoare la legislatia in vigoare, formam un SRL si obtinem autorizatiile si avizele necesare.


4. Incepem sa cautam furnizori seriosi de flori si materiale aditionale. Negociem toate ofertele si mizam pe mai multi furnizori, niciodata pe unul singur. Furnizorii trebuie identificati pe baza cronicilor pozitive existente in mediul online sau pe baza recomandarilor celor apropiati.

5. Recrutam personalul necesar pentru transportul florilor, pentru livrari, pentru realizarea aranjamentelor, pentru vanzari in cadrul florariei, programatori, web designeri, marketeri, un avocat, un contabil si un specialist in HR.

6. Stabilim o politica de preturi si o includem in cadrul planului de marketing si ne asiguram ca toate detaliile se sincronizeaza in cadrul planului de afaceri.

7. Lansam afacerea si ne asiguram ca beneficiaza de promovarea potrivita, prin intermediul website-ului, al blogului, al unei pagini de Facebook, al flyer-elor raspandite in zonele apropiate, al brosurilor si nu numai.

Stiai ca poti castiga 30.000 de euro/an din cultivarea florilor in ghiveci? Detalii aici despre secretele unei afaceri cu flori in ghiveci>>



Tags: florarieflorarie profitabilapasi deschidere florarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.09 din 5 - 119 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]