Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pescia, cel mai mare festival national al pestelui, incepe pe 16 mai

de Ilinca Dobrescu 12 Mai. 2014 2798
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Festivalul se va derula pe parcursul a 5 luni, in 5 mari orase iar cofinantarea este asigurata prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 - 2013.

Pe data de 16 mai se va da start-ul celui mai important festival national al pestelui, desfasurat pe parcursul a cinci luni, in perioada mai-octombrie 2014, noteaza AgroRomania.ro.

Sursa mai mentioneaza faptul ca programul Pescia este cofinantat prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 - 2013. Obiectivul principal al acestui proiect este augumentarea consumului de peste in Romania si constientizarea de catre publicul larg asupra beneficiilor acestui consum, precum si cresterea popularitatii anumitor specii mai putin cunoscute in Romania.

Festivalul are un caracter itinerant, fiecare editie a manifestarii derulandu-se pe durata a trei zile, dupa cum urmeaza:

Targu-Jiu (16-18 mai)
Cluj-Napoca (20-22 iunie)
Constanta (15-17 august)
Bucuresti (3-5 octombrie)
Iasi (24-26 octombrie).

Accesul publicului este liber. In cadrul festivalului vor fi prezenti producatori si procesatori de peste si produse din peste, magazine de desfacere, restaurante si firme de catering.

Mai mult, festivalul Pescia reprezinta o excelenta oportunitate pentru persoanele pasionate de pescuit si pentru operatorii care activeaza in industria piscicola. Evenimentul va reprezenta o oportunitate excelenta pentru prezentarea celor mai noi si performante unelte de pescuit, cu adresare catre proprietarii de ferme piscicole, procatorilor de utilaje necesare acestora, producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, retailerilor din industria pescuitului sportiv, dar si proprietarilor de balti, operatorilor din turismul piscicol.

Nu in ultimul rand, in cadrul festivalului se anunta demonstratii de preparare a produselor din peste si oportunitatea de degustare a produselor realizate de bucatari specializati. Vor mai avea loc si conferinte sustinute in fata publicului de catre bucatari profesionisti si nutritionisti care vor da informatii celor interesati despre beneficiile consumului de  peste asupra sanatatii, anunta sursa amintita.

sursa foto: www.sxc.hu








Tags: acvaculturafestivalul pesteluifestival pestepescia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]