Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Radio Antreprenor - Emisiunea

Video Radio Antreprenor - Emisiunea
de Adela Simonescu 19 Iun. 2012 2894
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Emisiunea "Consultant in afaceri" se adreseaza atat antreprenorilor care cauta sa isi dezvolte si sa isi sustina afacerile cu toata eficienta, cat si potentialilor antreprenori in cautare de noi idei de afaceri in care sa investeasca.

Emisiunea Consultant in afaceri reuseste sa aduca in discutia cele mai ardente subiecte referitoare la mediul de afaceri, la noi oportunitati care merita valorificate.

Dupa cum v-am obisnuit, invitata speciala in cadrul emisiunii este Ana Steinberg, consultant pentru www.clubideideafaceri.ro.


La ultima editie a acestei emisiuni, impreuna, am pus accentul pe strategiile de revitalizare a unei afaceri pentru sporirea nivelului de vanzari, pe strategiile de promovare si de realizare a unui plan de afaceri.

De asemenea, ca la fiecare editie a emisiunii "Consultant in afaceri" au fost preluate intrebari adresate de ascultatori pe www.clubideideafaceri.ro, portalul dedicat tuturor antreprenorilor si celor care doresc sa intre in mediul de afaceri cu dreptul.

Au fost date raspunsuri celor mai interesante intrebari referitoare la idei de afaceri online si offline care merita puse in practica, la necesitatile realizarii unui plan de afaceri perfect adaptat nevoilor si posibilitatilor unei afaceri, la greselile comise de specialisti in marketing si networking si nu numai.

Nu uitati sa reveniti pe www.radioantreprenor.ro pentru a lua parte la cele mai interesante discutii si pentru a va adresa intrebarile pentru care doriti un raspuns clar, corect, complet si din partea unui specialist in domeniu.



Tags: radio antreprenorconsultant in afacericonsultant afaceriradio afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]