Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli de aur pentru succes in viata!

de Ilinca Dobrescu 06 Mai. 2013 3241
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succes ... suna bine si totusi, pentru multi, acest concept reprezinta o simpla himera. Nu vom ajunge prea curand la succes si asta se intampla din cateva motive. Nu stim ce este succesul, inca nu stim ce inseamna succesul pentru noi, inca nu stim ce ne dorim de la viata. Mai mult, nu depunem destul de multe eforturi pentru a da lovitura, pentru a ne castiga viata la care visam.

Si totusi, unii reusesc. Haideti sa trecem in revista cateva dintre secretele si regulile de aur care ne pot aduce succes in viata:

1. Nu sariti la bani!
Banii sunt importanti, stim cu totii asta, insa nu sunt esentiali! Acest lucru trebuie constientizat inainte de toate. Si este tare dramatic faptul ca vedem numerosi profesionisti care muncesc mai mult pentru bani decat pentru propria lor reusita, si pe plan profesional, si pe plan personal. Sunt extrem de multi oameni care raman pe pozitii care le aduc satisfactii materiale, insa doar atat. Si sunt multi antreprenori care pornesc afaceri din dorinta de profit si nu din pasiune. Mare greseala!

2. Concentrati-va pe eficienta! Eficienta trebuie sa reprezinte un "must" in orice aspect al vietii voastre. Si poate parea greu, dificil, obositor, poate imposibil! Cu toate acestea, in timp, cu exercitii de rigoare si noi si noi eforturi, putem ajunge sa fim eficienti si in viata profesionala si in viata personala, si in cadrul sedintelor si cand suntem la cumparaturi sau cand ne planificam concediul de vara.

3. Nu renuntati la marile principii care va ghideaza in viata! Cu totii avem principiile noastre la care aderam si pe care incercam sa le respectam indiferent de context, indiferent de circumstante si conditii. Si acestea sunt cele care ar trebui sa fie in permanenta alaturi de noi, si in viata personala si in cea profesionala.

4. Progres continuu. Aceasta ultima regula ne spune ca orice facem, orice actiune intreprindem, orice decizie luam, sa muncim pentru a progresa in mod constant. Un curs, o carte citita, un concediu intr-un loc istoric, o conversatie valoroasa cu un om pe care il admiram ... iata doar cateva exemple care sa va arate cate forme poate imbraca progresul!

Mult succes si afaceri prospere!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: reguli successucces in viatareguli de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]